Οργανώσεις Πτολεμαΐδας της ΚΝΕ: Καλοκαιρινή δραστηριότητα, στο πάρκο Μνήμες Λιγνίτη, με σύνθημα “Capitalism is the virus, Άλλαξε τον κόσμο το χει ανάγκη”, το Σάββατο 27/6

22 Ιουνίου 2020
22:25
Κανένα σχόλιο

Οι Οργανώσεις Πτολεμαΐδας της ΚΝΕ με αισιοδοξία και ενθουσιασμό ξεκινάμε την πολύμορφη καλοκαιρινή μας δραστηριότητα με αφετηρία το Σάββατο 27/6 στις 18:00 στο πάρκο Μνήμες Λιγνίτη με σύνθημα “Capitalism is the virus, Άλλαξε τον κόσμο το χει ανάγκη”.

Καλούμε κάθε μαθητή και μαθήτρια της πόλης να φωνάξει ένα βροντερό ¨Φτάνει πια¨ και με τη συμμετοχή τους σε αυτή την μικρή γιορτή που διοργανώνουμε να μπούμε σφήνα στα σχέδια τους για ένα σχολείο ακόμα πιο απωθητικό σήμερα, που η κυβέρνηση το κάνει ακόμα χειρότερο και ακόμα πιο ακριβό εξεταστικό κέντρο, συνολικά για μια ζωή μισή. Εμείς και οι οικογένειες μας ματώσαμε πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα και δε θα δεχτούμε να ξαναματώσουμε για να βγάλει κέρδος μια χούφτα άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει live μουσική από τους Fiasco Band, επίδειξη skate & bmx, αντιρατσιστικό Graffiti και ζωγραφική και Escape Room για τον Covid-19.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.