kozan.gr: Μ. Παπαδόπουλος: “Ποια είναι η κα Βέττα;” (Ηχητικό)

24 Ιουνίου 2020
09:58

 

Μιλώντας στην τοπική εκπομπή “Άμεσος Λόγος”, του SKY FM 99,7, o βουλευτής Κοζάνης Μ. Παπαδόπουλος μίλησε για τις εξελίξεις στα θέματα της ενέργειας, ενώ χαρακτηριστική ήταν η αντίδρασή του όταν αναφέρθηκε τ’ όνομα τής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Βέττα.

 

Aκούστε, εδώ, το χαρακτηριστικό απόσπασμα..

 

 

17 σχόλια

  • ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

  • Για πιο χαμηλά την μπάλα κύριε.
    Δηλαδή επειδή εσύ είσαι μια ζωή εργαζόμενος στο κόμμα πρέπει οι άλλοι να είναι άσημοι?
    Αυτά ευαγγελίζεσαι?

  • Αν όντως δεν την γνωρίζει είναι κατώτερος των περιστάσεων. Αν την γνωρίζει και ήθελε να την υποτιμήσει τότε τι είναι;

  • “Όταν διακυβεύεται το μέλλον του τόπου σου, το μέλλον των παιδιών σου, το μέλλον συγγενών και φίλων σου, δε μπορείς να υπηρετείς κομματικές γραμμές. Αυτό που προγραμματίζεται να συμβεί στην περιοχή μας με τον τρόπο που δυστυχώς μεθοδεύεται κι εννοώ τον πρόχειρο και βιαστικό σχεδιασμό, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Ας το καταλάβουν αυτό κάποια κομματικά φερέφωνα της περιοχής

  • Η ΚΥΡΙΑ ΒΕττα ειναι βουλευτης χωρις να ειναι πορφυρογεννητη!εσυ τι εισαι καρεκλοκενταυρε;οι ανθρωποι της μουσικης ενωνουν τους ανθρωπους!και αυτο μια τεραστια προσφορα ειναι!

  • Η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος.
    Με την ίδια λογική, ποιος είναι ο κ.Παπαδόπουλος;

    Πολιτικά μπορεί να υπάρχει αντιπαράθεση, προσωπικά όμως όχι…

    Μεγάλο φάουλ αυτό το χτύπημα κάτω από τη μέση, θα του στοιχίσει

  • Εσύ δεν μας είπες ποιός είσαι και τι εκπροσωπείς;;
    Για την καρεκλίτσα σου σηκώνεις το χεράκι σου και ναί σε όλα.
    Βεβαίως θα λές από μέσα σου εγώ στην Αθήνα ζώ αλλά οί ιθαγενείς με εκλέγουν στην Κοζάνη!!!

  • Για το ύφος της απάντησης του κυρίου θα μπορούσες να γράφεις μέρες, (Σαν άνθρωπο δεν τον γνωρίζω), αρνούμαι να συνεχίσω γιατί με τέτοιο αυτογκόλ είναι σαν να κλέβεις εκκλησάκια

  • Πολύ αλαζονεία έχετε κύριε!!!! Εσείς τι κάνατε τόσο σημαντικό και τόσο σπουδαίο πέρα από την υπηρεσία σας στο κόμμα;;

  • Η προσφορά του κ.Παπαδόπουλου όλα άτακτα χρόνια είναι μηδενική.

    το μόνο που κάνει συστηματικά είναι όταν κόβονται κονδύλια για περιφέρεια, δήμους, νοσοκομεία να στέλνει δελτία τύπου λες και μεσολάβησε και βοήθησε.

    Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι είναι μάγκας.Τον παραδέχομαι και δεν το λέω ειρωνικά.

    Θέλει μαγκιά να μην κάνεις τίποτα και να σε ψηφίζουν τυφλά ξανά και ξανά.

  • Επίπεδο μηδέν, ελπίζω να διαβάζει κάτι από τα σχόλια…..Καλλιόπη 3-4 φορές να σου κάνει τέτοια σχόλια….την εξασφάλισε την επανεκλογή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.