kozan.gr: Κ. Μιχαηλίδης: “Όταν διακυβεύεται το μέλλον του τόπου σου, το μέλλον των παιδιών σου, το μέλλον συγγενών και φίλων σου, δε μπορείς να υπηρετείς κομματικές γραμμές – Ας το καταλάβουν αυτό κάποια κομματικά φερέφωνα της περιοχής”

24 Ιουνίου 2020
10:12

 

Σε ανάρτησή του στο facebook o επικεφαλής του συνδυασμού “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης”, Κυριάκος Μιχαηλίδης, σημειώνει: “Όταν διακυβεύεται το μέλλον του τόπου σου, το μέλλον των παιδιών σου, το μέλλον συγγενών και φίλων σου, δε μπορείς να υπηρετείς κομματικές γραμμές. Αυτό που προγραμματίζεται να συμβεί στην περιοχή μας με τον τρόπο που δυστυχώς μεθοδεύεται κι εννοώ τον πρόχειρο και βιαστικό σχεδιασμό, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Ας το καταλάβουν αυτό κάποια κομματικά φερέφωνα της περιοχής”. Αν κι ο κ. Μιχαηλίδης δεν αναφέρεται σε κάποιον ονομαστικά, η χρονική στιγμή της ανάρτησης, λαμβάνοντας υπόψιν και την τοπική επικαιρότητα, παραπέμπει σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

17 σχόλια

  • Εσύ Κυριάκο ξέρεις τι προγραμματιζεται για την περιοχή αφού δεν ανακοινώθηκε τίποτα μόνο μπλα μπλα εισαι

  • Μιχάλη σύγκρουση συμφερόντων είναι απλά
    Και οι άλλοι για το μέλλον των παιδιών και των συγγενών τους αγωνιούνε….θέλουνε να το βάλουνε σε ράγες

  • 8 χρόνια ΔΉΜΑΡΧΟΣ 4 χρόνια περιφερειακός Σύμβουλος και δεν έβλεπες τι γίνετε πλάκα μας κάνεις όταν μερική φώναζαν τους έλεγες ψεύτες και τώρα πας να κερδίσεις τις εντυπώσεις.Γιατι Δεν έρχεσαι ανοιχτά σε σύγκρουση με τους βουλευτές τις Νέας Δημοκρατίας και ιδικά τον φίλο σου τον Παπαδόπουλου.Εσυ είσαι κομματικό στέλεχος τισ Νέας Δημοκρατίας. ΑΠΛΆ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΌΥ ΟΛΟΙ ΞΈΡΑΤΕ ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΎΣΕ ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ

        • Είναι προσβλητικό το υπόλοιπο γι’ αυτό αφαιρέθηκε. Αν επιμένετε ότι δεν είναι στείλτε το με το ονοματεπώνυμό σας ή πείτε προσωπικά στον κ. Μιχαηλίδη. Δεν θα επανέλθουμε

          • Αγαπητέ κύριε, το kozan.gr έχει στοιχεία επικοινωνίας, έχει γραφεία, έχει ταυτότητα. εσείς που δεν έχετε τίποτα από όλα αυτά, θα πρέπει να σεβαστείτε τους κανόνες και να αποφύγετε σχόλια που θυμίζουν εθνικιστικά παραληρήματα. Μην χάνετε άδικα το χρόνο σας γιατί κανένα από αυτά δε θα δημοσιευθεί. Σε κάθε περίπτωση, αν δε συμφωνείτε, μπορείτε να σταματήσετε να σχολιάζετε κι εκφραστείτε κάπου άλλου.

  • Μπράβο ο μόνος δεξιός που μιλάει. Οσοι τον κριτικαρουν από πανω είναι δεξιοι που κανουν κοκοκο. αντε να σας δω μαγκες κομματομαγκες βγειτε απέναντι στο κομμα σας εστω και τωρα μπορειτε. αμ δεν μπορειτε για αυτό τρελενεστε. ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα

  • Ότι και να πει

    οσο και να διαφωνήσει

    όσο και να φωνάξει

    στο τέλος πάλι με τη ΝΔ θα είναι και ΝΔ θα ψηφίσει

    Το ίδιο κάνει καθένας τους.

    Η βρυζιδου έκανε συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα για το μη κλείσιμο του μποδοσακειου από τη ΝΔ

    που είναι τώρα;

    Ο κασαπιδης διαφώνησε, διαγράφηκε αλλά που είναι τώρα;

    Το δούλεμα είναι χοντρό αλλά κάποιοι έχουν συνηθίσει στο σανό τόσα χρόνια.

    Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν και εσείς τους επιβραβεύεται.

    Άρα ότι γίνεται, γινεται με τη συγκατάθεση ενός μεγάλου βολεμένου κομματιού της κοινωνίας.

    αν φταίνε μια φορά αυτοί, αυτοί που τους ψήφισαν και μάλιστα πολλές φορές φταίνε δέκα.

    η διαχρονική ανευθυνότητα και κουτοπονηριά του Έλληνα σε όλο της το μεγαλείο.

    Ρεμούλα, τεμπελιά, βόλεμα στο δημόσιο με χιλιάρικα μισθό και ταυτόχρονα αριστερός και ιδεολογος, επαναστάτης του καναπέ και της τσέπης.

    Αυτή είναι Ελλάδα σήμερα

  • Μιχαηλιδη στον Αμανατιδη και στον Παπαδοπουλο πες τα που συνέβαλαν με την απραξία τους και το να κοιτανε την παρτη τους και να μαστε πρωτοι σε ανεργια και τελευταιοι στο ΕΣΠΑ μια χαρα περναγες τοσα χρονια και ως Προεδρος της ΑΝΚΟ

  • Και εμεις ενδιαφερομαστε για το μελλον των παιδιων μας και ειμαστε υπερ της απολιγνιτοποιησης,οι δεητζηδες σκεφτονται μονο την τσεπη τους και αυτο αποδηχθεικε μετα την ανακοινωση για την εθελουσια η οποια τους δινει πολλα λεφτα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.