Κοζάνη: Πολιτική δραστηριότητα την Πέμπτη 25/6/20 με την επίσκεψη του Γιάννη Δελλή βουλευτή του ΚΚΕ

24 Ιουνίου 2020
12:23

Η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης του ΚΚΕ στα πλαίσια της πολιτικής παρέμβασης με σύνθημα «Μένουμε δυνατοί για να μην πληρώσουμε την κρίση τους!», διοργανώνει πολιτική δραστηριότητα την Πέμπτη 25/6/20 με την επίσκεψη του Γιάννη Δελλή, βουλευτή του ΚΚΕ, του οποίου το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο». Στη διάρκεια της επίσκεψής του θα συναντηθεί με το Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Στέργιο Γκανάτσιο και στη συνέχεια με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των Εργαζομένων του νοσοκομείου

  • Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.

9 σχόλια

  • ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ:ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΟΥΛΟΙ. ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ!!!

    • ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.Η ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

  • Εσυ να μη πας!καθησε σπιτι να πλυνεις την κουκουλα του παππου σου!αν δεν υπηρχε η αριστερα,σημερα ειδικα εσυ θα κυκλοφορουσες με κουκουλα και θα εδειχνες αγωνιστες!φασιστακο!

  • ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.Η ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

  • να το παλι το αντικομμουνιστικο μισος απο τους γνωστους-αγνωστους…

    Οποιοδηποτε αρθρο γραφει για οποιαδηποτε δραση του ΚΚΕ εχει απο κατω τετοιου ειδους σχολια.

    ΠΟ-ΝΑ-ΤΕ καναπεδακηδες!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.