Συλλυπητήριο μήνυμα Προέδρων Κοινοτήτων Εορδαίας για τον πρόωρο χαμό του Γιάννη Πασσαλίδη: “Ο Γιάννης διακρίθηκε για το ήθος του, την αγάπη για τον τόπο του και την εργατικότητά του”

24 Ιουνίου 2020
22:42
Κανένα σχόλιο

Ο πρόωρος χαμός του Γιάννη Πασσαλίδη σκορπίζει θλίψη σε όλη την κοινωνία της Εορδαίας. Έφυγε από την ζωή ένας νέος άνθρωπος με δημιουργικότητα και όνειρα για το μέλλον. Ο Γιάννης διακρίθηκε για το ήθος του, την αγάπη για τον τόπο του και την εργατικότητά του. Ήταν ένας πολύτιμος και ακούραστος συνοδοιπόρος σε κάθε προσπάθεια που κάναμε ως Πρόεδροι των  Κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας και προσέφερε σπουδαίο έργο στα Αυτοδιοικητικά και ιδιαίτερα στο χωριό του την Πεντάβρυσο.
Αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη στους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας για να θυμούνται την προσφορά και την συμβολή του στην προώθηση των αιτημάτων και επίλυση των προβλημάτων τους.
Από καρδιάς εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους συγγενείς του.
Όλοι θα τον θυμόμαστε με αγάπη και ευγνωμοσύνη για την συνεργασία που είχαμε και το ουσιαστικό έργο που μας παραδίδει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.