kozan.gr: Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη θα έχουν στις 10 Ioυλίου, στο Mέγαρο Μαξίμου, οι βουλευτές της ΝΔ από την Κοζάνη, την Φλώρινα και την Αρκαδία – Η απολιγνιτοποίηση επί τάπητος

28 Ιουνίου 2020
21:02

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη θα έχουν,  την Παρασκευή 10 Ioυλίου, γύρω στις 11 το πρωί, στο Mέγαρο Μαξίμου, οι βουλευτές της ΝΔ από την Κοζάνη, την Φλώρινα και την Αρκαδία. Στη συνάντηση, στην οποία θα είναι “παρών” κι ο υπουργός ΠΕΝ Κ. Χατζηδάκης, θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της απολιγνιτοποίησης όπου αναμένεται να ακουσθούν, από την πλευρά των βουλευτών, η ανησυχία, οι προβληματισμοί κι οι προτάσεις τους, ενώ από την πλευρά του Πρωθυπουργού όλες οι τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό της κυβέρνησης σ’ αυτό μείζον θέμα.

9 σχόλια

  • ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ Η ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΕΙΘΙΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ

  • Γραμμένους τους έχει. Φάνηκε από την αρχή ότι δεν τους λογαριάζει. Απλά πάνε για τις απαραίτητες φωτογραφίες. Άλλωστε κάπως πρέπει να παρουσιάσουν στα πρόβατα την καταστροφή που έρχεται στην Δυτική Μακεδονία.

  • Λάθος τίτλος. Ο σωστός θα έπρεπε να είναι: Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης…
    Αν τους συναντούσε ως πρωθυπουργός θα έπρεπε να συναντήσει όλους τους βουλευτές των εν λόγω περιοχών.

  • Προφανώς θα πάνε να πάρουνε την κομματική γραμμή, γιατί στην Ελλάδα όποιος βουλευτής έχει άποψη, τίθεται εκτός κόμματος…

  • Δικαιη μεταβαση,εξυπνη γεωργια,πρασινη ενεργεια!τι απ αυτα θα μπει στο ψυγειο η στην κστσαρολα;τι απ ολα αυτα φαμε στο τελος;καταλαβα!

  • Ποιό 22 που έλεγε η κυβέρνηση ότι θα σβήσουν οι μονάδες. Από την Τετάρτη μόνιμα εκτός οι τέσσερις από τις πέντε μονάδες του Αγίου Δημητρίου. Μόνο για την τηλεθέρμανση και αυτό θα το δούμε γιατί μπορεί να βγαίνουν όπως και φέτος τρείς και λίγο εκτός λόγω “βλάβης”.

  • Σύμφωνα με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αντώνη Φώσκολο:
    Η απολιγνιτοποίηση της χώρας μας στοιχίζει,
    60 δισεκατομμύρια ευρώ για αγορά φυσικού αερίου από την Ρωσία και 15 δισεκατομμύρια ευρώ για αγορά και εγκατάσταση ΒΑΠΕ από την Γερμανία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.