Συγχαρητήρια από το Διευθυντή & το Σύλλογο καθηγητών και καθηγητριών του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας για τις διακρίσεις μαθητών σε δύο μαθητικούς διαγωνισμούς (Κοζάνη – Έξυπνη πόλη και Πειραματίζομαι στο σπίτι)

1 Ιουλίου 2020
09:11

 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος καθηγητών και καθηγητριών του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας συγχαίρουν τους μαθητές Μυλωνά Ιωάννη, Παπαθανασίου Φρειδερίκη, Μπουγιοτοπούλου Ίριδα-Χριστίνα και Λιάκο Γεώργιο, οι οποίοι διακρίθηκαν σε δύο μαθητικούς διαγωνισμούς (Κοζάνη – Έξυπνη πόλη και Πειραματίζομαι στο σπίτι) κατακτώντας όλα τα πρώτα βραβεία! Οι επιδόσεις, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων ή διακρίσεων, των μαθητών και μαθητριών αποδεικνύουν έμπρακτα το ποιοτικό έργο που συντελείται στη σχολική μονάδα σε όλους τους διδακτικούς τομείς και όχι μόνο στη μουσική! Πολλά συγχαρητήρια οφείλονται, επίσης, στους διοργανωτές των συγκεκριμένων διαγωνισμών (Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας, Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Δυτ. Μακεδονίας, Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών Π.Ε. Κοζάνης, Δήμος Κοζάνης), καθώς τέτοιες διαδικασίες παρέχουν σε όλους τους μαθητές σημαντικές ευκαιρίες δημιουργικής έκφρασης και ωθούν ενεργά στη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων τους. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή και ανεμπόδιστη επάνοδο στα θρανία τον Σεπτέμβρη!

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.