Αρωγοί στο συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης επιχειρήσεις, σύλλογοι και πολίτες

3 Ιουλίου 2020
12:34

 

Ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό φτάνει πλέον το συσσίτιο απόρων δημοτών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, καλύπτοντας όλο το εύρος του δήμου και συνδράμοντας σε δημότες που έχουν ανάγκη.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια από την πρώτη μέρα λειτουργίας του συσσιτίου στέκονται επιχειρήσεις, σύλλογοι και μεμονωμένοι πολίτες που με τις δωρεές τους συνδράμουν στο έργο του.

Το συσσίτιο δήμου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, για τις πολύτιμες δωρεές τον μήνα Ιούνιο, στους παρακάτω:

1.Το αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (πίτες καθημερινά)

2.Το αρτοποιείο Σάκης Γεωργάκας(πίτες)

3.Το ζαχαρ/στείο Αμορίνο(πίτες)

4.Το ζαχαρ/στείο Coffeebites(πίτες-κρουασάν καθημερινά)

5.Τον φούρνο του Κρόκου Α.Κύρινα & Β. Βαβλιάρα(ψωμιά)

6.Την Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες)

7.Το σωματείο παραγωγών λαικής αγοράς «Αρχάγγελος Μιχαήλ» που μας προσέφεραν (μέσα σε ένα μήνα 2 φορές) διάφορα τρόφιμα για τις ανάγκες του συσσιτίου (ρύζι,πατάτες ,κρεμμύδια, μανιτάρια,όσπρια, μαιδανό, σέλινο, μήλα,αγγουράκια,φρούτα,ελιές,κολοκυθάκια, μελιτζάνες,νωπά κοτόπουλα,νωπά ψάρια).

8.Στην μνήμη των Χρήστου-Ελένης-Δημητρίου Χασάπη και Γεωργίου-Αικατερίνης Γκιάτα μας προσέφεραν ένα ολοκληρωμένο γεύμα (25 κιλά κιμά),η οικογένεια Ιωάννη Χασάπη-Βασιλικής Γκιάτα.

9.Τον Ιωάννη Λαζαρίδη που μας προσέφερε 5 καφάσια κεράσια παραγωγής του.

10.Τον Διάφα Νικόλαο και τον Μωυσιάδη Ηλία που μας προσέφεραν μαγειρεμένο φαγητό(κοτόπουλο με πατάτες), στην μνήμη των πατέρων τους, καλύπτοντας όλες τις μερίδες του Συσσιτίου(πιο συγκεκριμένα 180 μερίδες).

11.Την οικογένεια Αλέκου Χονδροκώστα που μας προσέφερε έναολοκληρωμένο γέυμα στην μνήμη του αδερφού και θείου Χρήστου Χονδροκώστα.

12.Την οικογένεια Χρυσούλας Σιαλβέρα και τις κόρες της που μας προσέφεραν ένα ολοκληρωμένο γεύμα με αφορμή τη συμπλήρωση 5 ετών από τον θάνατο του πολυαγαπημένου τους συζύγου και πατέρα Γεωργίου Σιαλβέρα (Μέντηκας).

Ευχαριστούμε επίσης πολλούς συμπολίτες μας που μας προσέφεραν μεγάλες και σημαντικές δωρεές αλλά θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.