ΕΠΣ Κοζάνης: Άκρα της μπάλας σιωπή .. Αβεβαιότητα επικρατεί στις ομάδες (Γράφει ο Γ. Κατσίκας)

5 Ιουλίου 2020
18:41
Κανένα σχόλιο

Αβεβαιότητα επικρατεί  στις ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης  όπως εξάλλου και σε όλα τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για το πότε  και αν θα  ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους !

Έως τώρα  έχουμε προθέσεις και όχι βεβαιότητες.

Οι μεταγραφές ναι μεν θα ξεκινήσουν 3 Αυγούστου αλλά οι σύλλογοι δεν γνωρίζουν ακόμα  το πότε θα κληθούν να παίξουν και δεν μπορούν να προγραμματίσουν την προετοιμασία τους.

Μπορεί δειλά δειλά ελάχιστες ομάδες να έχουν ξεκινήσει τα μεταγραφικά παζάρια αλλά ουδείς γνωρίζει για το ποιες ομάδες και πόσες θα δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα την περίοδο 2020- 2021.

Ήδη η Αστραπή Κλείτου δήλωσε ότι θα απέχει τουλάχιστον για φέτος από το πρωτάθλημα. Πολλά ακούγονται ανεπίσημα και για το Πρωτοχώρι αλλά και για άλλες ομάδες.

Καλό θα ήταν λοιπόν  οι ιθύνοντες της ΕΠΣ Κοζάνης  να προβούν νωρίς  σε κάποιες αποφάσεις  και να τις ανακοινώσουν (δηλώσεις συμμετοχής, έναρξη πρωταθλημάτων και οικονομικές ελαφρύνσεις στους συλλόγους) ούτως ώστε και η διοργανώτρια αρχή να μπορεί να προγραμματίσει  μετά, αλλά και οι ομάδες με τη σειρά τους  να κάνουν το προγραμματισμό τους (προετοιμασία, φιλικά).

Αυτό το θέμα  που «καίει» τις ομάδες που θέλουν να βγάλουν διαρκείας είναι  το αν θα επιτραπεί κόσμος και  αν ναι πόσος; με τι ποσοστό; και αν όχι ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στις ομάδες αλλά και στους φιλάθλους που “τολμήσουν” κρυφά και με ρίσκο να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι;

Ελπίδα όλων είναι να επιτρέψει η πανδημία ώστε η επιστημονική ομάδα  με τη σειρά της να επιτρέψει μερική έστω επιστροφή του κόσμου.

Να έχουμε  υπόψιν  μας  πάντως πως αν προκύψει υποψία έστω δεύτερου κύματος το Φθινόπωρο, το να μην πηγαίνει ο κόσμος ποδόσφαιρο είναι από τα πρώτα πρώτα μέτρα που θα λάβουν.

Γ. Κατσίκας – matiesstasport.blogspot.com

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.