Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης, δίπλα στο ρολόι, τη Δευτέρα 6-7-2020, στις 8 μ.μ.

5 Ιουλίου 2020
19:35

 

Συμπολίτη, συμπολίτισσα, εργαζόμενε/η, συνάδελφε και συναδέλφισσα εκπαιδευτικέ, γονέα, μαθητή και μαθήτρια,

Εμείς οι εκπαιδευτικοί των Κοινωνικών Επιστημών και της Καλλιτεχνικής Παιδείας αγωνιζόμαστε να παραμείνουν στο Γενικό Λύκειο οι Κοινωνικές Επιστήμες (Σύγχρονος Κόσμος, Βασικές Αρχές Κοινωνικών Επιστημών, Κοινωνιολογία) και τα μαθήματα επιλογής: Καλλιτεχνική Παιδεία ( Εικαστικά, Μουσική, Στοιχεία Θεατρολογίας), Διαχείριση Φυσικών Πόρων, Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο. Διεκδικούμε ένα λύκειο στο οποίο θα εκπροσωπούνται όλες οι επιστήμες και οι τέχνες, όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες θα έχουν δικαίωμα στην επιλογή των μαθημάτων και οι εκπαιδευτικοί το δικαίωμα στην εργασία.

Γι αυτό, σε καλούμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης, δίπλα στο ρολόι, τη Δευτέρα 6-7-2020, στις 8 μ.μ.

Σε καλούμε να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να δείξεις την υποστήριξη σου στον αγώνα μας για ένα σχολείο που προάγει την κοινωνική, πολιτική και αισθητική- συναισθηματική καλλιέργεια των εφήβων μαθητών και μαθητριών.

Τη συγκέντρωση στηρίζει η ΕΛΜΕ Κοζάνης.

Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας, Εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ08, (Καλλιτεχνικών) ΠΕ 32, (Μουσικής) ΠΕ 78, (Κοινωνικών Επιστημών), ΠΕ80 (Οικονομίας) ΠΕ 91(Θεατρικών Σπουδών)

5 σχόλια

  • Το βγαλατε τα ματια ρε παιδια……καθε 6 ωρες διαμαρτυρία….Έλεος καπου… Και στο κατω κατω τι περιμενετε να συγκινηθει η Δεξια;

  • Καντε ενα γκαλοπ πρωτα να δουμε αν η Ελληνικη κοινωνια σας θεωρει απαραιτητους στην εκπαιδευση.Λογικα η δουλεια σας ειναι σε αλλους τομεις.

  • Όταν κάποιοι/ες πανηγυρίζατε για την νίκη της Ν.Δ. πέρσι τέτοια μέρα με τοπικούς βουλευτές μάλλον δεν το ξέρατε μάλλον δεν ξέρατε τι προηγήθηκε το 2014 τώρα είναι ¨αργά για δάκρυα Στέλλα¨Λέει το άσμα…ΟΜΩΣ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ……

  • Όταν κάποιοι/ες πανηγυρίζατε για την νίκη της Ν.Δ. πέρσι τέτοια μέρα μάλλον δεν το ξέρατε μάλλον δεν το είχατε πάρει χαμπάρι τώρα πλέον είναι ¨ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ¨Λέει το άσμα…..και όμως ο Πολακης καπνίζει!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.