Συνάντηση του Σωματείου Πυροσβεστών Δ. Μακεδονίας με το βουλευτή Κοζάνης Ευστάθιο Κωνσταντινίδη

6 Ιουλίου 2020
14:28

 

Αριθ. Πρωτ.: 34/2020

Συνάδελφοι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας το Σάββατο 4 Ιουλίου είχε συνάντηση με τον βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Κωνσταντινίδη Ευστάθιο στον οποίο παραδώσαμε υπόμνημα με προτάσεις που ευελπιστούμε να υλοποιηθούν το δυνατότερο συντομότερο και με την δική του παρέμβαση σε τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον εργασιακό μας κλάδο αλλά και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Πλέον κρίνεται άμεση η αναβάθμιση των υπάρχουσων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Κλιμακίων σε σταθμούς Α ή Β ή Γ τάξης όπου αυτό χρειαστεί , καθώς θα μπορέσουν οι εν λόγω υπηρεσίες να αυξήσουν την οργανική τους δύναμη σε υπαλλήλους , αλλά και τον γερασμένο πλέον στόλο οχημάτων τους και να προσφέρουν τα μέγιστα σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Η σχολή Πυροσβεστών με έδρα την πόλη της Πτολεμαΐδας έχει αναβαθμιστεί σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κρίνεται αναγκαία η δημιουργία οργανικών θέσεων στη σχολή ώστε να υπηρετεί μόνιμη δύναμη καθώς ο αριθμός τον ήδη υπηρετούντων έχει μειωθεί σημαντικά.

Η δημιουργία ΕΜΑΚ κρίνεται αναγκαία στην περιοχή του αεροδρομίου Κοζάνης όπου υπάρχουν ήδη οι εγκαταστάσεις του πεζοπόρου τμήματος της Δυτικής Μακεδονίας όπου μπορεί να στεγαστεί χωρίς να επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.

Αναγκαία κρίνεται και η δημιουργία ίδρυσης Πυροσβεστικού Σταθμού εθνικών οδών κατά μήκος της Εγνατίας οδού καθώς λόγω της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας της Περιφέρειας παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια πολύ αυξημένη κίνηση (τουριστική και εμπορική) σε όλο το οδικό δίκτυο που διέρχεται εντός της Περιφέρειας μόλις ολοκληρωθεί η πλήρης παράδοση του έργου.

Με τιμή για το Δ.Σ

 

8 σχόλια

  • Έχετε παρατηρήσει ότι οι βουλευτές συναντώνται με τα σωματεία πυροσβεστών αστυνομικών αλλά με κανένα άλλο δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων; Πχ δεν συναντώνται με τους οικοδόμους, με τους υπαλλήλους των ΟΤΑ, με τους εργολαβικους, με αυτούς των σούπερ μάρκετ κοκ

  • Μια συναντηση με οικοδομους;α!μπα!για αρωματικα φυτα και φρου φρου με αρωματα πρωτοι ειστε!
    Συναντηση με οικοδομους,αγροτες,κτηνοτροφους και μετα να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος!

  • Σίγουρα σε μια τέτοια συνάντηση τίθενται προβλήματα του χώρου και εξετάζονται λύσεις. Εποικοδομητική θα την χαρακτήριζα λοιπόν και προς την σωστή κατεύθυνση.

  • ο Στάθης γενικά ενδιαφέρεται για τα προβλήματα και δεν έχει αρνηθεί να συναντήσει τον οποιοδήποτε φορέα ή σωματείο ή απλό πολίτη,παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα είναι σχεδόν κάθε βδομάδα στην περιοχή και συναντά κόσμο και βοηθάει όπου μπορεί, αν κάποιος θέλει να τον συναντήσει μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει κλείνοντας ένα ραντεβού είτε μέσω του γραφείου του είτε επικοινωνώντας με τον ίδιο,όλα τα άλλα είναι στείρα μικροπολιτική.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.