Καλή…νύχτα Δυτική Μακεδονία (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

13 Ιουλίου 2020
12:19

 

Η 34 μελής επιτροπή(υπάρχουν και οι εξαιρέσεις…) που συγκροτήθηκε για να μας οδηγήσει στην μετά του λιγνίτη εποχή, στερείται Ελληνικής Πολιτικής Παιδείας. Στερείται Ελληνικού Πολιτικού Αλφάβητου. Κοινώς μας οδηγούν στα τάρταρα.

Για του λόγου το αληθές αξίζει να δείτε την διαχρονικότητα τους και θα το διαπιστώσετε.

Οι νομενκλατούρες και τα κατεστημένα έχουν άλλες διαδρομές. Καταστροφικές. Τις πληρώσαμε ακριβά.

Κρίμα, ήταν μία καλή ευκαιρία να μιλήσουμε με άλλους όρους και άλλο πολιτικό λεξιλόγιο. Να μιλήσουμε με όρους Παραγωγής, Δημιουργίας. Με όρους Απελευθέρωσης.

Σημείωση. Ο Γιώργος Κασαπίδης, οφείλει να ανοίξει τον διάλογο για την ανάπτυξη της Περιφέρεια μας. Διάλογος που θα στηρίζεται στον Ελληνικό Τρόπο, την Ελληνική Πολιτική Παιδεία και θα αφορά:

«Τις Πόλεις – την Ύπαιθρο – το Έδαφος – τον Τόπο – τα Δίκτυα – την Ιστορία – την Γνώση και την Αισθητική».

Δρέπανο 13 Ιουλίου 2020

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

11 σχόλια

  • ΘΕΟΦΙΛΕ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ…ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ 36 ΑΤΟΜΑ…ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΟΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ.ΑΚΟΥΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

    • η εξής μια ο Πολίτης που δεν είναι τόσο πολίτης, γιατί κάθε βράδυ μας ανοίγει τα στραβά μας από την ΤV, άλλες φορές βρίσκει κάτι για ξεκάρφωμα αλλά στο τελος ενας ειναι ο παμμέγιστος αδάμας στην Κοζανη και Δυτικη Μακεδονια.

  • Ή επιτροπή σε πείραξε
    Εδώ εσύ δηλώνεις δημοσιογράφος από το πουθενά.
    Άσε μας ρε θεόφιλε πού έχεις και άποψη!!!

  • Ο κ.Θεοφιλος Παπαδόπουλος είναι βαθύς γνώστης της πολιτικής εν γένει. Μακάρι τέτοιοι άνθρωποι ν αποφάσιζαν. Αλλά δυστυχώς γι αυτό ο,τι γίνεται στον τόπο μας γίνεται πρόχειρα και καθυστερημένα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.