Δήμος Κοζάνης: Δήλωση διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων στην Δ.Ε.Η. – Δήλωση μη ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου κτίσματος ή οικοπέδου

16 Ιουλίου 2020
11:49
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες αναφορικά με την καταληκτική ημερομηνία για τις παρακάτω περιπτώσεις Υπεύθυνης Δήλωσης:

  1. Δήλωση διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων στην Δ.Ε.Η. (ή άλλο πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος)

  2. Δήλωση μη ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου κτίσματος ή οικοπέδου

  3. Δήλωση περί μη χρήσης μη ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου (ακίνητα με διακοπή παροχής ρεύματος).

Η καταληκτική ημερομηνία για τις ανωτέρω περιπτώσεις είναι η 31η Αυγούστου 2020.

Επίσης, λόγω των συνθηκών και για την αποφυγή του συνωστισμού στις υπηρεσίες συστήνεται ή χρήση της εφαρμογής taxisnet (www.gsis.gr) στην διεύθυνση tetragonika.govapp.gr, χωρίς δικαιολογητικά και έντυπη αίτηση, για τις περιπτώσεις 1. και 2.

Επιπλέον, για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις (1,2,3) η δήλωση μπορεί να υποβληθεί στο Πρωτόκολλο του Δήμου Κοζάνης καταθέτοντας:

  1. Ε9

  2. Έντυπο πολεοδομικής τακτοποίησης (όπου υπάρχει)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι