Ανακοίνωση Αντιφασιστικής πρωτοβουλίας Κοζάνης: “Σκόπιμα τα όσα λέγονται για τον δράστη στη ΔΟΥ Κοζάνης σχετικά με τη συμμετοχή του στον αντιεξουσιαστικό χώρο”

18 Ιουλίου 2020
11:34

Σκόπιμα τα όσα λέγονται για τον δράστη στη ΔΟΥ Κοζάνης σχετικά με τη συμμετοχή του στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
“Δεν γνωρίζουμε πως αυτοπροσδιορίζεται πολιτικά ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στην ΔΟΥ Κοζάνης.
 Δεν ξέρουμε πού αποσκοπεί η αληθής ή όχι δήλωση του δικηγόρου Βρίκου. Ξέρουμε πως αυτές οι
συμπεριφορές δεν ανήκουν στον ελευθεριακό χώρο. H διαστρέβλωση της αλήθειας, για οποιοδήποτε σκοπό, είναι η εύκολη λύση τους,  είναι η συνεχής μεταφορά ευθυνών που τους αναλογούν, αλλά αυτό πολεμάμε, με όπλο τις ιδέες μας.
Η προσπάθεια να αποδοθούν στον χώρο των αγωνιζόμενων ανθρώπων, ανθρώπων που αγωνίζονται για την ζωή και την ελευθερία, παντελώς καταδικαστέων
ενεργειών -ειδικά δολοφονικές ενέργειες με μηδενικό πολιτικό πρόταγμα – είναι τουλάχιστον ύποπτες. “
Δύναμη, κουράγιο και ανάρρωση στους ανθρώπους που βρίσκονται στο νοσοκομείο.
ΥΓ. «Ο κάποτε τσεκουροφόρος και νυν υπουργός Βορίδης, ακόμα να αποκηρύξει μετά βδελυγμίας το παρελθόν του.»

12 σχόλια

    • ”ειδικά δολοφονικές ενέργειες με μηδενικό πολιτικό πρόταγμα”, και εγώ θα έγραφα μπραβο ρε μάγκες, αλλά η φράση αυτή δείχνει άλλα πράγματα.. Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. Ο

    • Δηλαδή εάν υπήρχε “πολιτικό πρόσταγμα” θα έπαυε να είναι δολοφονική ενέργεια? Ρωτάω έτσι….από περιέργεια!

  • Το θέμα είναι ότι τα δήλωσαν οι γονείς τους και ο ίδιος….Μάλλον εσείς κάτι θα ξέρετε παραπάνω από αυτούς. Ααα και μια και μιλάμε για καταδίκες, αφιερώστε τότε και λίγο μελάνι για αυτούς που κάηκαν στην Marfin, τα θύματα της 17Ν του Επαναστατικου Αγώνα…Αντιφασισμος και βία δεν ταιριάζουν!!! Εκτός αν διαχωριζετε την βία σε καλή και κακή….

    • Και ύστερα ήρθαν η μέλισσες και του ………….μια τρίχα με έκατσε και έχω βήχα ου να μου χαθήτε, κατσαπλιαδες

      • Τρομερά και δημοκρατικά επιχειρήματα!!!Όταν σας αποστομώνουν έρχονται οι ύβρεις. Αλήθεια αυτό δεν είναι φασισμός??? Σας έχουμε μάθει πλέον!!!

    • Ο καθένας δηλώνει ότι θέλει. Οι πράξεις του καθενός δείχνει τι είναι πραγματικά. Η επίθεση εναντίον ανθρώπων έτσι στα τυφλά είναι μια φασιζουσα ενέργεια.οσον αφορά τη δολοφονία ανθρώπων στην Μάρφιν όλος ο αναρχικός χώρος έχει αποστασιοποιηθεί και καταδικάσει την δολοφονία.

    • Φυσικά υπάρχει “καλή βία”. Η αμυντική, η αντι-βια. Εκτός εάν εσύ καταδικάζεις πχ την εξόντωση των ναζί και των δοσίλογων από τους αντιστασιαξους
      Πχ όταν τα ματ σαπίζουν στο ξύλο ανήμπορους συνταξιούχους θα καταδικαζες κάποιος να τσακίσει στο ξύλο τον ματατζη;

  • Λέει το κείμενο….. ειδικά δολοφονικές ενέργειες με μηδενικό πολιτικό πρόσταγμα…. άρα όταν ο σκοπός είναι πολιτικός η δολοφονική ενέργεια δικαιολογείται;; Ερώτηση Ά. Ερώτηση Β. Η μολότωφ, εργαλείο κατεξοχήν αυτού του χώρου, είναι εν δυνάμει δολοφονική; Ή δεν ενοχλεί επειδή εκτοξεύεται κατά αστυνομικών;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.