kozan.gr: Ενέργειες του προϊσταμένου της ΔΟΥ Κοζάνης Ιωάννη Ποδιώτη να “κατέβει”, από το διαδίκτυο, το βίντεο της επίθεσης με το τσεκούρι – Ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ ζητώντας τις δικές τους ενέργειες – Ενοχλημένοι, με τη δημοσίευση, μεταξύ άλλων και συγγενείς των τραυματιών που του τηλεφώνησαν διαμαρτυρόμενοι, ζητώντας να πληροφορηθούν πως διέρευσε το συγκεκριμένο οπτικοακουστικο υλικό – Κανείς δε γνωρίζει μέχρι στιγμής πως διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο κι αναμένεται να διερευνηθεί

18 Ιουλίου 2020
12:33

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, o προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Ιωάννης Ποδιώτης, από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το βίντεο με την επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, προχώρησε σε όλες τις ενέργειες ώστε να “κατέβει, από το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ ζητώντας τις δικές τους ενέργειες. Ενοχλημένοι, με τη δημοσίευση, μεταξύ άλλων και συγγενείς των τραυματιών, που του τηλεφώνησαν διαμαρτυρόμενοι, ζητώντας να πληροφορηθούν πως διέρρευσε το συγκεκριμένο οπτικο=ακουστικο υλικό. Κανείς δε γνωρίζει μέχρι στιγμής πως διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο κι αναμένεται να διερευνηθεί.

kozan.gr

11 σχόλια

  • ελεος..υπαρχουν παιδια πισω απο τα θυματα ..τα παιδια σκεφτειτε…τους δικους τους ανθρωπους!!δε βοηθαει πουθενα η αναρτηση του βιντεο για κανεναν

  • Να επέμβει εισαγγελέας και να κατέβει το βίντεο και να διαγραφούν και τα χαιρέκακα σχόλια ορισμένων σε διάφορες ιστοσελίδες. Ντροπη και αίσχος. Έχουμε δικους μας ανθρώπους που υποφέρουν.

    Οργή και οδύνη προκαλούνε όλα αυτά.

  • κρίμα για τους ανθρώπους που χαροπαλεύουν και τους υπολοίπους που βίωσαν κάτι τέτοιες φρικιαστικές στιγμές.

  • Από το site που το δημοσίευσε δεν περίμενα κάτι άλλο. Έχουν παράδοση στο να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από τέτοια περιστατικά για λίγα παραπάνω κλικ, μη σεβόμενοι τα θύματα και τις οικογένειες τους. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, ούτε ενημέρωση.Ντροπή !

  • Ντροπή και αίσχος. τίθεται και θέμα νομιμότητας … Προανακριτικο υλικό δημοσιεύεται και δεν αντιδρά κανείς;; Είναι δυνατόν;; Πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί Ποιος το έδωσε ;; το γιατί το φανταζόμαστε όλοι … νιώθω περισσότερη αγανάκτηση ακόμη και από της επίθεσης …

  • Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

  • Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Ποδιώτη. Με τη δική του ηρωική παρέμβαση σώθηκαν οι υπόλοιποι, με τη δική του παρέμβαση τώρα κατέβηκε το βίντεο της ντροπής. Να τιμωρηθούν εδώ και τώρα όποιοι το έδωσαν

    • Την ώρα που επενέβη ο προϊστάμενος της ΔΟΥ όλοι οι άλλοι υπάλληλοι είχαν εξαφανιστεί. Ο μόνος που κινδύνευε εκείνη την στιγμή ήταν τελικά ο ίδιος.

  • Ο κύριος με το λευκό πουκάμισο που ακινητοποίησε τον δράστη πρέπει να βραβευτεί για τον ηρωισμό του!

  • Συγχαρητήρια στον Προϊστάμενο της ΔΟΥ Κοζάνης!!! Καλό είναι η security να υπάρχει σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, Νοσοκομεία, Κέντρα υγείας κ.α και η ασφάλεια των εργαζομένων να λαμβάνετε υπόψη από τους Διοικητές και Προϊστάμενους!!! Όχι να γίνει το κακό και μετά να ψάχνουν να κάνουν επισκέψεις στα νοσοκομεία οι αρμόδιοι φορείς…. όταν θέλεις να διοίκεις σωστά πρέπει να ξέρεις να προλαμβάνεις!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.