kozan.gr: Χάνονται ή δεν χάνονται 23 εκ. ευρώ από το ΠΕΠ Δ. Μακεδονίας; – Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ Γ. Ζεμπιλιάδου & Γ. Κασαπίδη (Βίντεο)

20 Ιουλίου 2020
19:41

 

Ένταση σημειώθηκε, στη σημερινή απογευματινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, μεταξύ του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη και της  Γ. Ζεμπιλιάδου (επί κεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης), κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη μεταφορά έργων από το πρόγραμμα “Φιλόδημος 1” στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Η Γ. Ζεμπιλιάδου, υποστήριξε πως η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά σημαίνει ότι χάνονται 23 εκ ευρώ από το ΠΕΠ Δ. Μακεδονίας, διότι κάποια από τα μεταφερόμενα έργα,  θα χρηματοδοτηθούν κι από εκεί (από το ΠΕΠ). Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι δεν χάνεται ούτε 1 ευρώ κατηγορώντας την Γ. Ζεμπιλιάδου πως επιχειρεί να συσκοτίσει και να παραπλανήσει, δημιουργώντας εντυπώσεις. Δείτε τι συνέβη:

 

13 σχόλια

  • ΠΕΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΝΤΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ,ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΕΥΔΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΤΟΤΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  • Κουρασε η ζεμπιλιαδου,νομιζει αν τα μηδενιζει ολα κατι κερδιζει;Την αποστομωσε ο κασαπιδης και εκεινη εκει να λεει τις αερολογιες της.Μπραβο στην διοικηση κασαπιδη,προσπερασε την μηδενηστρια και τρεξτε τα προγραμματα.

  • Μηδενιστης εισαι εσυ σταγονιδιο!
    Μαλλον περιμενες στην σειρα και εσυ το επιδομα του Αλεξη!κανε υπομονη θα ξαναμπεις στην σειρα!μη ξεχνας πως πολλοι απο σας και το επιδομα παιρνατε και νδ ψηφισατε!αχαριστοι ευεργετηθεντες!

  • Το 3% εγινε κυβερνηση και μας εβγαλε απο τα μνημονια!
    Ο σαμαρας ο υποτακτικος που εριξε τον μητσοτακη,αυτος βυθισε την χωρα στην φτωχεια και τρωγαν οι αμθρωποι απο τους σκουπιδοτενεκεδες!
    Τα ξεχνας δεξιουλη;

  • χαθηκαν τα χρηματα .. υπαρχει προδημοσιευση αλλα μετα πνιγηκε το προγραμμα! πραγματικα απο λαθος υπαλληλων ελπιζουμε καποια στιγμη να ερθει στην δημοσιοτητα τι εγινε

  • Ποιο ειναι το ψεμα που διαβασες στο σχολιο μου και με λυπασαι;αν θελεις απαντας!
    Στο τελος το ζηλευουμε αυτο που ρεζιλευουμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.