Κεκλεισμένων των θυρών, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Βελβεντού, την Πέμπτη 23 Ιουλίου

20 Ιουλίου 2020
19:28
Κανένα σχόλιο

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική, κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-03-2020/τ.Α’) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19», σε συνδυασμό με την αριθμ. 33282/29-05-2020 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βελβεντού, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

  1. Ενημέρωση και διαβούλευση για την κατάθεση προτάσεων σε χρηματοδοτικά προγράμματα μετά από πρωτοβουλία και με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη κου Γ. Κασαπίδη.

  2. Έκδοση ψηφίσματος για τη μετατροπή του μνημείου της Αγίας Σοφίας στη Κωνσταντινούπολη σε τζαμί.

  3. Αποδοχή χρηματοδότησης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για συντήρηση σχολικών κτηρίων – Κατανομή πίστωσης

  4. Έγκριση εγγραφής και επανεγγραφής νηπίων στον Παιδικό Σταθμό Βεβεντού περιόδου 2020-2021.

  5. 2η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Βελβεντού του έτους 2020.

  6. Τροποποίηση Ολοκληρωμένου Πλαισίου ∆ράσης (Ο.Π.Δ.) και πίνακα στοχοθεσίας 5Α ∆ήµου Βελβεντού οικ. Έτους 2020.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Μαλλού Βάια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.