kozan.gr: Π. Πλακεντάς: “Κόκκινος συναγερμός και στις καρδιές των Ελλήνων. Εμπιστοσύνη και στήριξη σε γη, θάλασσα κι αέρα”

21 Ιουλίου 2020
18:02

 

Mε αφορμή την τουρκική NAVTEX για σεισμικές έρευνες σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας καθώς και τις υπερπτήσεις στο σύμπλεγμα της Μεγίστης, λίγο πριν τις 2:30 το μεσημέρι, από ζεύγος τουρκικών F-16, γεγονότα που έθεσαν τις ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας σε επιφυλακή, ο Δήμαρχος Εορδαίας, έγραψε, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: Κόκκινος συναγερμός και στις καρδιές των Ελλήνων. Εμπιστοσύνη και στήριξη σε γη, θάλασσα κι αέρα”.

 

11 σχόλια

  • Στον αέρα και την θαλασσα δεν είμαι σιγουρος στην ξηρά αν βάλετε οι Μακεδόνες Πτολεμαίοι την περικεφαλαία και την ασπίδα θα φτάσουμε ξανά στην Ινδία ίσως και στην Κίνα αυτή τη φορά.

  • Οι μακεδονομαχοι στις ξαπλωστρες της χαλκιδικης και σκεφτονται ποτε θα πανε καζινο και για ψωνια στα Σκοπια!

  • Έβγαλε τον στόλο του ο Ερντογάν στο Αιγαίο.
    Προκαλεί συνεχώς με δηλώσεις, υπερπτήσεις, δήθεν έρευνες στο Αιγαίο και την Μεσόγειο.
    Μονάδες με … ζουμπουρλούδικα αμερικανάκια στην Αλεξανδρούπολη και την Σαμοθράκη.
    Κάτι φήμες για επιφυλακή στον ελληνικό στρατό, το ναυτικό και ίσως και κάποιες επιλεκτικές επιστρατεύσεις.
    Που οδηγούν όλα αυτά …;
    Μα προφανώς σε εμπλοκή ίσως και στρατιωτικές αψιμαχίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
    Και, φυσικά, στο βάθος, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ συνδιαχείριση στο Αιγαίο με ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους Αμερικάνους!
    Που ως καλοί διαιτητές, θα μας προστατέψουν από τον …εχθρό (σύμμαχό μας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ)!
    Και το ερώτημα είναι: — Ποιος θα μας προστατέψει από τους …προστάτες;;;;;;;

  • Για όσους παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και μιλάνε για … συμμαχία της χώρας μας με την Ρωσσία
    ή ότι ο Πούτιν είναι … φίλος!
    Όχι, φυσικά!
    Η Ελλάδα, ως τσιράκι των Αμερικάνων,
    της Μέρκελ και των άλλων ΝΑΤΟϊκών,
    είναι ΕΧΘΡΟΣ της Ρωσσίας,
    άλλωστε εμεις έχουμε και εμπάργκο με την χώρα του Πούτιν!

  • ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΜ.ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΩΣ ΕΓΚΥΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΛΑΘΟΣ

  • Ο κ. Δήμαρχος έκανε διατριβή στα εθνικά θέματα με τον κολλητο του κ. Καμμένο. Αντί να διατήρηση την ψυχραιμία του κόσμου αυτός με κοκκινους συναγερμός κάνει λαϊκισμό. Άραγε σκέφτεται ποιοι είναι αυτοί που θα πολεμησουν. Φτάνει Δήμαρχε κουρασες πολυ νωρίς!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.