kozan.gr: Η γυναίκα στη λογοτεχνία, η παιδική λογοτεχνία κι οι ευρύτερες λογοτεχνικές προσεγγίσεις ήταν οι τρεις βασικές θεματικές ενότητες του διήμερου (24 & 25 Ιουλίου) του Δ’ Συμποσίου Λογοτεχνίας (Βίντεο & φωτογραφίες)

25 Ιουλίου 2020
20:04

 

Το Λογοτεχνικό Περιοδικό «Παρέμβαση», σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κοζάνης, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσε, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, κατά το διήμερο 24 και 25 Ιουλίου 2020, το Δ’ Συμπόσιο Λογοτεχνίας. Στο Συμπόσιο, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Σύγχρονης Τοπικής Ιστορίας, συμμετείχαν η Εταιρεία Συγγραφέων, η Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, ο Σύλλογος Φίλων Βιβλιοθήκης Κοζάνης, ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης, η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης, το Διιδρυματικό Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημιουργική Γραφή (ΠΔΜ-ΑΠΘ), ο Σύνδεσμος Φιλολόγων, ο Δήμος Εορδαίας, ο Δήμος Βοϊου, ο Δήμος Σερβίων και ο Δήμος Βελβεντού.

 

7 σχόλια

  • Γιατι δινουν λεφτα οι φορεις αυτοι για μια εκδηλωση που δεν αφορα κανέναν αλλα και κατι περισσότερο ;

  • Οι φορείς που συμμετείχαν ήταν πολύ περισσότεροι από τους παρόντες σε αριθμό … Τινοημα είχε η πραγματοποίηση του συμποσίου ενώ ήταν βέβαιο υπό τις παρούσες συνθήκες ότι δε θα συμμετείχαν ούτε οι διοργανωτές ..! Άστοχη και άτυχης επιμονή κ Καράγιαννη .

  • Καταρχάς οι φωτογραφίες είναι ατυχείς! Σε καμία περιπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα αλλά αποτυπωνουν μια στιγμή λίγο πριν το τέλος μετά τη βροχή. Το συμπόσιο έχει μια ιστορία έχοντας φέρει στην πολη μεγάλες προσωπικοτητες της λογοτεχνίας. Δε μπορεί λοιπόν να μηδενίζεται απ τον κάθε τυχαίο “ανώνυμο” επειδή οι συνθήκες είναι περιεργες λόγω κατάστασης. Βεβαια ο καθένας όπως πολυ καλα γνωρίζουμε απο τον καναπε του εχει ανώνυμα τη γνώμη του και τη λέει…

  • Όσοι γράφουν την αλήθεια είναι άνθρωποι του καναπέ … Δείξε μας καμια φωτό από την αρχή η τη μέση της εκδήλωσης πριν απ τη βροχή ..! Στα συμπόσια παραβρισκονται τουλάχιστον οι συνδιοργανωτές και οι «οι συμμετέχοντες βαρύγδουποι ονομαστικά φορείς»…

  • Το ότι πάει η ίδια παρέα πάντα σε όλες τις εκδηλώσεις αυτού του είδους αποδεικνύει την πνευματική φτώχια της πόλης μας ….

  • Κοροιδευομαστε ποιοι έκαναν τις εισηγήσεις; Απίστευτα γενικό, μεγάλο και πλατυ το θέμα. Όχι διήμερο αλλά μηνιαίο συμπόσιο ήθελε. Σε ποια λογοτεχνία ; Την ελληνική την βαλκανική την τοπική;
    Τι δουλειά έχει ο δήμος Σερβίων Εορδαίας και Βελβεντού σε κάτι που ΗΔΗ συμμετέχει η ΠΕΔ δηλαδή ο Ένωση δήμων;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.