Βαρικό Φλώρινας: Tρακτέρ τυλίχτηκε στις φλόγες (Φωτογραφίες)

25 Ιουλίου 2020
21:40
Κανένα σχόλιο

 

Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε σήμερα το απόγευμα για είκοσι περίπου λεπτά το Βαρικό Φλώρινας, εντός και εκτός του οικισμού, που συνοδεύτηκε από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή φασολιών. Νεαρός αγρότης ο οποίος την ώρα εκείνη οδηγούσε το τρακτέρ του, φορτωμένο με μπάλες άχυρο, λίγο πριν μπει στο χώρο του στάβλου, ένιωσε να καίγεται το κάθισμά του και λίγο αργότερα το τρακτέρ τυλίχθηκε στις φλόγες (από πτώση κεραυνού) και κάηκε ολοσχερώς. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας για να σβήσουν τη φωτιά ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τον αγρότη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βαρικού Απόστολο Κολέτσα είναι η δεύτερη φορά σε μία δεκαετία που ο εν λόγω αγρότης έχει υποστεί τόσο μεγάλη ζημιά και θα πρέπει να ενισχυθεί. Μάλιστα ο κ. Κολέτσας από την Δευτέρα 27 Ιουλίου πρόκειται να αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για την παροχή βοήθειας στον πληγέντα συγχωριανό του.

Πληροφορίες & φωτογραφίες Μαίρη Κεσκελίδου

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.