Δημοσιεύτηκε η απόφαση για τα φωτοβολταϊκά έως 1 MW σε γη υψηλής παραγωγικότητας – Δείτε τον πίνακα με τα όρια ανά Περιφερειακή Ενότητα στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

31 Ιουλίου 2020
21:30

 

Δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα φωτοβολταϊκά σε γη υψηλής παραγωγικότητας, η οποία αφορά σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς εγκατεστημένης ισχύος μικρότερης ή ίσης του 1 MW που επιτρέπεται να εγκατασταθούν σε αγροτεμάχια που χαρακτηρίζονται ως αγροτική γη υψηλής παραγωγικότητας.

Επίσης, καθορίζεται το μέγιστο όριο συνολικής ισχύος φωτοβολταϊκών σταθμών σε αγροτική γη, εντός του οποίου επιτρέπεται η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού ≤ 1 MW σε αγροτική γη υψηλής παραγωγικότητας ανά Περιφερειακή Ενότητα και οι ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών.

Πίνακας 1: Μέγιστο όριο συνολικής ισχύος φωτοβολταϊκών σταθμών σε αγροτική γη εντός του οποίου είναι επιτρεπτή η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού ≤1MW σε αγροτεμάχια που χαρακτηρίζονται ή καθορίζονται ως αγροτική γη υψηλής παραγωγικότητας ανά Περιφερειακή Ενότητα.

ΟΛΗ Η ΚΥΑ

energypress.gr

Ένα σχόλιο

  • Ειδεχθές έγκλημα σε βάρος της χώρας. Το ξεκίνησε ο Σκανδαλίδης, το συνεχίζουν όλοι, μη χάσουν τα ψηφαλάκια. Νέο Σχέδιο Ήλιος, που θα είναι πάλι αποτυχημένο, όπως το πρώτο, του Σόιμπλε. Το ρεύμα δεν αποθηκεύεται κι η Ελλάδα είναι σε μια γωνιά της Ευρώπης. Θα καταστρέψουμε τα χωράφια χωρίς λόγο, ενώ μπορούμε να τα βάλουμε στις σκεπές και τις ταράτσες. Όσα χρειαζόμαστε, όχι παραπάνω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.