Επισκέψεις Αυτοδιοικητικών στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη

3 Αυγούστου 2020
15:22

 

Αυτοδιοικητικούς και κυρίως Προέδρους τοπικών κοινοτήτων υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουλίου.

Είναι γνωστό πως ο κος Γρηγόρης Τσιούμαρης πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση συναντήσεις με τους εκπροσώπους των ΟΤΑ Α΄ & Β΄ βαθμού. Τόσο στο ωράριο λειτουργίας των υπηρεσιών για να επιλύουν με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες προβλήματα που τους απασχολούν, όσο και τις απογευματινές ώρες και μέχρι αργά όπου έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για ενέργειες και έργα από την Π.Ε. Κοζάνης που επιθυμούν.

Έτσι στην προχτεσινή συνάντηση ο κ. Γρηγόρης Τσιούμαρης συνάντησε:

  • τον Αντιδήμαρχο Βοΐου κ. Θεόδωρο Πήττα

  • την Πρόεδρο του Τ.Κ. Κρόκου κα. Περιστέρα Καρατζέτζου

  • τον Πρόεδρο του Κλείτους κ. Κωνσταντίνο Κορκοτίδη

  • τον Πρόεδρο και μέλη Τ.Κ. Κοίλων κκ. Γιάννη Νατσιόπουλο, Γιάννη Παπαϊωάννου, Γιώργο Παπαδόπουλο

  • την Πρόεδρο της Τ.Κ. Μεταμορφώσεως κα. Χαρούλα Αραπουλίδου

Ο κ. Τσιούμαρης μετά από γόνιμες συζητήσεις κατέγραψε τα αιτήματά τους και ξεκαθάρισε τον τρόπο στήριξης της Περιφερειακής Ενότητας κι εφόσον άπτονται των αρμοδιοτήτων του ενώ δεν παρέλειψε να ενημερώσει για τις εξελίξεις των αναπτυξιακών προγραμμάτων (νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, νέα Π.Δ.Ε., ταμείο Μετάβασης, Τοπικός Πόρος, Πρόγραμμα Leader κ.λ.π.) που η περιοχή οφείλει να βρίσκεται σε ετοιμότητα κυρίως ολοκληρωμένων μελετών.

Υπενθυμίζεται πως οι απογευματινές επισκέψεις αυτοδιοικητικών φορέων και συλλόγων γίνονται κατόπιν προγραμματισμού στην Γραμματεία του Αντιπεριφερειάρχη στο τηλέφωνο: 24613-51590.

Ένα σχόλιο

  • Τώρα μόλις διάβασα αυτό το έπος ανακοίνωσης. Τι λέτε βρε παιδιά; Συναντά ο Αντιπεριφερειάρχης προέδρους χωριών; Τι λετε; Και από ποτέ έχει ωράριο το να είσαι αντιπεριφερειάρχης και το γράφετε και καμαρώνετε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.