Σα «μικρό νησί» η παραλία της Λίμνης Βεγορίτιδας στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου

7 Αυγούστου 2020
09:30
Κανένα σχόλιο

Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα προχώρησε ο Δήμος Αμυνταίου, με τη διαμόρφωση όλου του μετώπου της παραλίας για την υποδοχή των λουόμενων και την πραγματοποίηση εκδηλώσεων. Η νέα παραλία του Αγίου Παντελεήμονα θυμίζει πλέον παραλία νησιού, με τους κατοίκους και τους επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν όχι μόνο το μπάνιο τους αλλά και τα extreme sport στη λίμνη, όπως wind surf, kite surf, κανό, αλλά και διαδρομές γύρω από τη λίμνη, είτε με ποδήλατο είτε με τα πόδια.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα, Γιάννης Πηλείδης, «η σημαντικότερη ίσως παρέμβαση είναι η τοποθέτηση αγωγού μεταφοράς των ομβρίων υδάτων στον χώρο πάνω από την παραλία, ένα έργο που λύνει οριστικά το πρόβλημα των φθορών και των διαβρώσεων από έντονες βροχοπτώσεις, τόσο στην παραλία όσο και στους παρακείμενους δρόμους. Λόγω του μικρού αλλά εξαιρετικά σημαντικού αυτού έργου οι παρεμβάσεις που θα απαιτούνται τις επόμενες χρονιές θα είναι πολύ μικρότερες, καθώς θα αποφευχθούν τα διαβρωτικά φαινόμενα από τη ροή του νερού της βροχής».

 

ΕΡΤ Φλώρινα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.