Επίσκεψη Γ. Αμανατίδη στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Μακεδονίας

17 Αυγούστου 2020
13:38
Κανένα σχόλιο

Σήμερα 17-08-2020 και ώρα 11:00 επισκέφτηκε την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Μακεδονίας, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε. Κοζάνης κ.Γεώργιος Αμανατίδης. Κατά τη συνάντηση εργασίας που ακολούθησε μεταξύ του Διοικητή αυτής Αρχιπύραρχο Ιωάννη Ράπτη και παρόντες τους Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κοζάνης Πύραρχο Κωνσταντίνο Ασαλουμίδη και Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης Αντιπύραρχο Γεώργιο Μπάτζο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, καθώς και προβλήματα – ανάγκες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης. Ο κ. Αμανατίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τρέχοντα πυροσβεστικά ζητήματα και τόνισε ότι θα είναι αρωγός στα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν τόσο οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης, όσο και το προσωπικό αυτών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.