Παρελήφθησαν από το Δασαρχείο οι πρώτες 197 άδειες θήρας (Δελτίο τύπου)

19 Αυγούστου 2020
16:20
Κανένα σχόλιο

Σήμερα παραλείφθησαν από το Δασαρχείο οι πρώτες 197 άδειες θήρας. Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, με την παραλαβή της άδειας δίνεται και ένα μικρό συμβολικό δώρο στα μέλη του Συλλόγου. Για φέτος υπάρχει η επιλογή μεταξύ του πορτοκαλί καπέλου ή του πορτοκαλί fleece περιλαίμιου.

Επίσης η Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης (ΚΟΜΑΘ), μέλους της οποίας είναι ο Κυνηγετικό Σύλλογος Κοζάνης εξασφάλισε και μας διέθεσε 370 άδειες χρήσεις της εφαρμογής “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”. Μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή για smartphones αξίας 15€.

Οι άδειες αυτές θα διατεθούν δωρεάν στα μέλη του Συλλόγου μετά από κλήρωση. Σε περίπτωση που επαναληφθεί και την επόμενη κυνηγετική χρονιά η δράση αυτή, είναι αυτονόητο οτι προτεραιότητα θα έχουν οι υπόλοιποι.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη που δείχνετε όλοι οι κυνηγοί στους τοπικούς Κυνηγετικούς Συλλόγους, γιατί μόνο έτσι, δυνατοί και ενωμένοι, θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα ζωντανή.

Καλή Κυνηγετική Χρονιά χωρίς ατυχήματα.

Το ΔΣ του Κ.Σ. Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.