Ο νεαρός από τη Σιάτιστα, που ζει στην Άρτα και διαγνώσθηκε με κορωνοϊό, απαντά σε όσους του ρίχνουν την ευθύνη πως έφερε τον ιό στην Σιάτιστα

25 Αυγούστου 2020
21:00

Ο νεαρός από τη Σιάτιστα, που ζει στην Άρτα και διαγνώσθηκε με κορωνοϊό απαντά σε όσους του ρίχνουν την ευθύνη πως έφερε τον ιό στην Σιάτιστα. Όπως έγραψε σε σχόλιό του στο προφίλ του ιδιοκτήτη του Ράδιο Σιάτιστα Θ. Πεσνικά: Επειδή γενικά είχα αποφασίσει να απ’εχω γενικά για ότι ανακρίβεια ακούγετα ι,που μέχρι και να διασωληνωμένος άκουσα ότι είμαι, η υπομονή έχει και κάποια όρια ..εγώ μόλις πήρα τα αποτελέσματα πως είμαι θετικός στον κωρονοιο πήρα την απόφαση να το κοινοποιήσω δημοσίως για να προστατεύσω τα άτομα που έχω βρεθεί κ που έχουν έρθει σε επαφή μαζί μ..ξέροντας ότι με αυτήν την δημοσίευση αυτόματα η οικογένεια μου θα μπει σε καραντίνα και όλες οι δουλειές να πάνε πίσω έχοντας προτεραιότητα την υγεία κ να προστατεύσουμε τους γύρω μας..κ έχοντας περάσει αυτό το λούκι κ να έχω και το άγχος μην έχω κολλήσει τους γονείς μου κτλ να διαβάζω κ ότι μ ρίχνουν ευθύνη πως εγώ έφερα τον ιό στην πόλη και αλλά τέτοια..ίσως τον ιό να τον γέννησα εγώ γιατί στην αρτα δν υπάρχει ούτε ένα αρνητικό δείγμα και τα άτομα που ήμουν όλοι μέρα μαζί να έχουν βγει όλα τα τεστ αρνητικά..λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπο που είπε η που έγραψε αυτό το κείμενο γιατι ο δήμαρχος ανέφερε πως πρόκειται για προπαγάνδα ας βρεθεί αυτός που το έγραψε να μας δώσει μια εξήγηση..παρόλα αυτά εύχομαι ο κύκλος του ιού να σταματήσει εδώ και να μν ρίχνουμε ευθύνη από οποίο παιδί κ να ξεκίνησε κ να ευχηθώ καλη ανάρρωση στα παιδιά που νοσούν”.

 

 

 

4 σχόλια

  • Καταρχάς μπράβο του που το κοινοποίησε κ ενημέρωσε φίλους κ γνωστούς, δεύτερον για πιο λόγο κατακρίνουν έτσι έναν άνθρωπο δν κατάλαβα αυτοί όλοι δλδ τα κάνουν όλα σωστά στην ζωή τους, δν έχουν κάνει λάθη ή μήπως όταν αρρωστήσουν κάθονται σπίτι τους κ τρίτον ο άνθρωπος δν έχει λέπρα κόλλησε τον ιό ο οποιασδήποτε μπορεί να είναι στην θέση του έλεος κ στην Ποντοκωμη το ίδιο έγινε κ έπεσαν να τον φάνε τον άνθρωπο λες κ το ήθελε, είπαν τα χίλια μοιρια αλλά το ότι όλοι κυκλοφορούμε κ συνωστιζομαστε αριστερά κ δεξιά δν το λέει κανείς, ας προσέχουμε λοιπόν για το καλό όλων μας.

  • Δεν μπορείς να τον κατακρίνεις την στιγμή που δεν ήξερε ότι είναι ασυμπτωματικος.
    Μπορείς όμως να κατακρίνεις την συμπεριφορά την δικιά του και των άλλων γύρω του που δεν τηρούσαν τα μέτρα όταν κάθε μέρα ακούγαμε για τα δεκάδες κρούσματα στους γάμους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι