Άμεση απάντηση του Δημάρχου Βοϊου Χ. Ζευκλή στην επιστολή παραπόνων του πρώην προέδρου της Κοινότητας Ζώνης Κ. Παπαβασιλείου, που δημοσιεύτηκε στο kozan.gr

25 Αυγούστου 2020
21:19

Αγαπητέ κύριε Παπαβασιλείου με λύπη διαβάζω το κείμενό σας το οποίο αδικεί την προσπάθειά μας μέχρι σήμερα για την υδροδότηση του χωριού αλλά και τις υπηρεσίες καθαριότητας που προσφέρονται γενικότερα στο δήμο.

Όσον αφορά την καθαριότητα επανειλημμένως έχει τοποθετηθεί ο αντιδήμαρχος για την δυσκολία στην πρόσβαση που υπάρχει σε συγκεκριμένο κάδο χωριού από τα μεγάλα οχήματα του δήμου πρόβλημα για το οποίο ο δήμος έχει προκρίνει ως λύση την αγορά νέου οχήματος αποκομιδής μικρού μεγέθους ειδικά για συγκεκριμένα σημεία σαν αυτό. Η αγορά αυτή έχει δρομολογηθεί και περιμένουμε τους επόμενους μήνες να λυθεί οριστικά και αμετάκλητα το συγκεκριμένο πρόβλημα και όχι μόνο. Επίσης κρίναμε σκόπιμο στο επόμενο διάστημα να δημιουργήσουμε για το θέμα της καθαριότητας θέση ειδικού επόπτη καθαριότητας ο οποίος θα βρίσκεται σε καθημερινή περιπολία σε όλο το δήμο για να διορθώσει όλα τα μικροπροβλήματα που παρουσιάζονται και ο οποίος θα αναλάβει τον επόμενο μήνα.

Για το πρόβλημα της υδροδότησης γνωρίζετε πολύ καλά ότι η Ζώνη υδροδοτείται με φυσική ροή και επιθυμία της πλειοψηφίας του χωριού όπως μας παρουσιάζεται αλλά και των ιθυνόντων σήμερα που διοικούν το χωριό να μην δώσουν νερό από το φράγμα. Ο δήμος έχει ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των ανθρώπων του χωριού την παροχή που καταλήγει εκεί από το φράγμα η οποία μπορεί να υδροδοτήσει το χωριό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Ακούγοντας από πλευράς μας τις απόψεις αυτές συνεργεία της ΔΕΥΑΒ έχουν επισκεφτεί το χωριό πάνω από 10 φορές και εργάζονται για τον καθαρισμό των πηγών. Σου παραθέτω φωτογραφίες από τις χθεσινές εργασίες.

Υγ. Είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση και έχουμε δώσει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα. Είμαστε άνθρωποι του διαλόγου. Μην μεταφέρετε στην διοίκηση “αιώνιες” έχθρες μεταξύ παραγόντων του χωριού. Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Κλικ εδώ για να διαβάσετε την επιστολή του πρώην προέδρου της Κοινότητας Ζώνης Κ. Παπαβασιλείου

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.