kozan.gr: H κόρη του 83χρονου από τα Γρεβενά, που έχασε τον πατέρα της από κορωνοϊό, βάζει στη “θέση” τους όσους, με διάφορα ειρωνικά σχόλια στο facebook, αμφισβήτησαν την αιτία θανάτου του

27 Αυγούστου 2020
09:08

H κόρη του 83χρονου από τα Γρεβενά, που έχασε τον πατέρα της από κορωνοϊό, βάζει στη θέση τους όσους, με διάφορα ειρωνικά σχόλια στο facebook, αμφισβήτησαν την αιτία θανάτου του. Όπως έγραψε η ίδια: Ο 83χρονος που πέθανε ήταν ο πατέρας μου. Και ναι πέθανε από κορωνοιό! Και πέθανε γιατί υπάρχουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται ανεύθυνα και διασπείρουν τον ιό και δεν ενημερώνουν τις επαφές τους και τις αρχές”.

 

9 σχόλια

  • Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όλοι αυτοί που γελάνε με τους θανάτους και λένε θεωρίες είναι Έλληνάρες, αμόρφωτοι, ανορθόγραφοι και χριστιανοταλιμπάν;

    • Ενώ Εσύ με αυτούς τους χαρακτηρισμούς δείχνεις την ανωτερότητα του επιπέδου σου !!!!! Δε θεωρώ πως υπάρχει άνθρωπος που να «γελάει» όπως εσυ γράφεις, με τον θάνατο συνανθρώπου του … Υπάρχουν όμως αρκετοί που αμφισβητούν την αιτία … Και όχι αδικαιολόγητα αν θυμηθεί κανείς την δήλωση του καθ’ ύλην αρμόδιου υπεύθυνου του ΕΟΔΥ, του γνωστού της τηλεοπτικής ενημέρωσης, περί καταγραφής όλων των θανάτων ως covid … και άλλα πολλά ….

    • Όχι κυρία-ε μού οι Πιστοί δεν είναι αυτοί που κάνουν αυτά που λες εσυ , που γράφεις χαρακτηρίζοντας τους ο κατά δήλωση σας Μορφωμένη-ος .. Για την κόρη του αείμνηστου 83 συλλυπητήρια , με τη στάση της τιμά τον Πατέρα της.

      • Προφανώς το σχόλιο δεν αναφέρεται στη μεγάλη πλειοψηφία των πιστών. Αλλο πιστός και χριστιανός και άλλο χριστιανοταλιμπάν. Χριστιανός που χλευάζει και ειρωνεύεται θάνατο ανθρώπου είναι χριστιανός;

    • Δν αμφισβητεί κάνεις την κοπέλα απλά επειδή έχουν δηλωθεί κ θάνατοι με κορονοιο χωρίς να είναι όμως αληθές για αυτό νομίζω κάποιοι είναι δυσπιστοι.

      • Μάλλον μπερδεύεστε, η εντολή του υπουργείου είναι πολύ αυστηρή, κάθε επείγον περιστατικό εισάγεται στα νοσοκομεία ως ύποπτο κορωνοϊού για λόγους ασφαλείας. Από εκεί και πέρα αφού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις μεταφέρονται σε αντίστοιχη κλινική. Οπότε μη μπερδεύετε τον τρόπο εισαγωγής με το αίτιο θανάτου ή μη.

        • Δν μπερδεύουμε την αιτία θανάτου ξέρουμε την διαφορά άλλωστε κ θάνατοι που δν είχαν σχέση με τον κορονοιο δηλώθηκαν ως κορονοιος το είπα κ ο τσιορδας σε συνέντευξη του.

  • Θερμά συλλυπητήρια, κυρία. Έχετε δίκιο, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ανεύθυνοι που διασπείρουν τον ιό. Ας λάβει τα μέτρα της η Πολιτεία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.