kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τι συμβαίνει με τον Σταύρο Γιαννακίδη και την παράταξη “Ανατροπή Δημιουργία”;

1 Σεπτεμβρίου 2020
10:53

Ψυχρές, ως ανύπαρκτες, είναι οι σχέσεις του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης “Ανατροπή – Δημιουργία” Σ. Γιαννακίδη, με τον επικεφαλής του συνδυασμού Θ. Καρυπίδη καθώς και με κάποιους από τους περιφερειακούς συμβούλους, της ίδιας παράταξης, που βρίσκονται πολύ κοντά στο δεύτερο. Κανείς δε μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι έχει συμβεί, ωστόσο, απ’ ότι μαθαίνουμε, ο ίδιος, είναι, γενικότερα, απογοητευμένος από την αυτοδιοικητική κατάσταση στην περιοχή κι όπως δηλώνει σε φίλους και γνωστούς δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση.

Η Χύτρα

6 σχόλια

  • ΑΦΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ..ΚΑΤΑΝΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ..ΠΟΤΕ..ΑΑΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΞΙ…

  • Ισως το αξιολογοτερο ατομο του συνδυασμου,που ο προοδευτικος λαος τον θελει για αρχηγο.Ατομο με αρχες και αξιες.

  • ΟΙ ΠΧΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΜΕ ΚΟΠΟ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΣ
    ΚΑΤΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΕΣ ΟΥΚΡΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.