To συλλυπητήριο μήνυμα του Υπουργού Εσωτερικών για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Κοζάνης, Γιάννη Παγούνη

7 Σεπτεμβρίου 2020
18:25
Κανένα σχόλιο

Ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, δήλωσε για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Κοζάνης, Γιάννη Παγούνη, τα ακόλουθα:

«Τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Παγούνης. Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών, ταυτίζοντας το όνομά του με σημαντικές πρωτοβουλίες που είχαν ως κοινό παρανομαστή τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του.

Η απώλειά του γεμίζει θλίψη τόσο τους Κοζανίτες όσο και τον κόσμο της Αυτοδιοίκησης συνολικά.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους οικείους του».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.