Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Δ. Μακεδονία

11 Σεπτεμβρίου 2020
15:14
Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, με επικεφαλής τον βουλευτή του κόμματος Αντώνη Μυλωνάκη, θα περιοδεύσει σε Γρεβενά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Φλώρινα.

Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020, στις 09:30, το κλιμάκιο του κόμματος θα είναι στο καφέ 535 στα Γρεβενά, ενώ στις 12:00 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη, υποψηφίους και σωματεία του Νομού Κοζάνης, στο ξενοδοχείο «ΑΛΙΑΚΜΩΝ».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης θα βρεθεί στην Πτολεμαΐδα (στις 18:30 – στο ξενοδοχείο ΙΩΑΝΝΟΥ), όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών της περιοχής.

Το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου 2020 (στις 11:00) το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα είναι στην Φλώρινα, στο καφέ ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης θα βρεθεί στην Καστοριά (στις 17:00 – στο ξενοδοχείο ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ), όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Μυλωνάκης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.