Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης: Kατατακτήριες εισαγωγικές εξετάσεις επιλογής για μαθητές, τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου

16 Σεπτεμβρίου 2020
10:32
Κανένα σχόλιο

Από το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Βθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες: 9.00 π.μ. -2.00 μ.μ. θα διενεργηθούν κατατακτήριες εισαγωγικές εξετάσεις επιλογής για μαθητές της Β΄ Γυμνασίου, προκειμένου να καλυφθούν 13 θέσεις: (Εικαστικών: 4, Θεάτρου-Κινηματογράφου: 4, Χορού: 5) και για τους μαθητές της Γ Γυμνασίου, προκειμένου να καλυφθούν 3 θέσεις (Εικαστικών: 1, Θεάτρου-Κινηματογράφου: 1, Χορού: 1) του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης για το σχ. έτος 2020-2021.

Αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους μπορούν να κατατίθενται στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης (Ν. Κλείτος Κοζάνης) ή ηλεκτρονικά στο mail του σχολείου (mail@gym-kall-kozan.koz.sch.gr) μέχρι και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την βρουν στο site του σχολείου (:http://gym-kall-kozan.koz.sch.gr/wordpress/?page_id=266)

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο:

2461099875

Ο Διευθυντής

Γρηγόριος Αθ. Κοντός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.