kozan.gr: Ποια είναι η επίσημη αιτιολογία, για την αναβολή της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη, την ερχόμενη Τρίτη 22/9

18 Σεπτεμβρίου 2020
19:12

 

Σύμφωνα με πληρoφορίες του kozan.gr,  που παρουσιάζει το θέμα, η επίσημη αιτιολογία, για την αναβολή της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη, την ερχόμενη Τρίτη 22/9, είναι η ακόλουθη: “Κατόπιν και των ανακοινώσεων της Κυβέρνησης για τα νέα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της επιδείνωσης της πανδημίας του covid19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση των ΕΛΠΕ στην Κοζάνη για τα εγκαίνια του νέου φωτοβολταϊκού πάρκου,  αναβάλλεται.

Θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία μόλις αυτό καταστεί δυνατό”.

kozan.gr

21 σχόλια

  • Αυτα αλλου κουλη!
    Γεμισες τα βουνα με ανεμογεννητριες,γεμισες τα χωραφια με καθρεφτακια,γεμισες την κοζανη με σκουπιδια made κερκυρας,γεμισες την κοζανη και την περιοχη με αδεια μαγαζια,γεμισες την δυτικη μακεδονια με ανεργια!

    • Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου 2020 κόβει χιλιετίες από την εθνική ιστορία μας. Είπε: «Πριν από 200 χρόνια οι Ελληνες διεκδίκησαν και έγιναν από υπόδουλοι ελεύθεροι και από υπήκοοι πολίτες. Συγκρότησαν έθνος».
      Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό κακώς αναγνωρίζουμε ως προγόνους μας τον Ομηρο, τον Αχιλλέα, τον Οδυσσέα, τον Κέκροπα, τον Περικλή και όλους τους αρχαίους.

    • Μέσα σε ένα χρόνο πρόλαβε και γέμισε ανεμογεννήτριες τα βουνά?Ο κουλης έφερε τα σκουπίδια στη κοζάνη? τι άλλο θα ακούσουμε!

      • Όχι τώρα περιμένουμε τη σχολή εκπαίδευσης ναυτικού! Μανία όλοι να μας φέρουν και θάλασσα και να μας πάρουν όλα τα υπόλοιπα…Τσίπρας – Μητσοτάκης σημειώσατε χ…..

  • Δεν τον νοσταλγήσαμε…..

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου 2020 κόβει μερικές χιλιετίες από την εθνική ιστορία μας. Είπε: «Πριν από 200 χρόνια οι Ελληνες διεκδί-κησαν και έγιναν από υπόδουλοι ελεύθεροι και από υπήκοοι πολίτες. Συγκρότησαν έθνος».

    Δηλαδή, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό , κακώς αναγνωρίζουμε ως προγόνους μας τον Ομηρο, τον Αχιλλέα, τον Οδυσσέα, τον Κέκροπα, τον Περικλή και όλους τους αρχαίους. Υπηρετεί τους καθηγητές τύπου Ρεπούση και Λιάκου.

  • ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ 4ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΟΚΙΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΑΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 3%!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.