Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

22 Σεπτεμβρίου 2020
10:34
Κανένα σχόλιο

 

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Δρ. Γρηγόριος Βάρρας, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού.

Στη συνάντηση που ακολούθησε συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Οργανισμού, τα οποία αφορούν τους αγρότες της περιοχής μας. Πιο συγκεκριμένα τέθηκαν θέματα για την άμεση και χωρίς καθυστερήσεις καταβολή των διαφόρων ενισχύσεων, καθώς και για την αρτιότερη πορεία των δηλώσεων του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ενισχύσεων (ΟΣΔΕ).

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Πλακεντάς και ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, συμφώνησαν για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ του δήμου και του Οργανισμού, με σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους της Εορδαίας, μιας περιοχής στην οποία ο πρωτογενής τομέας αποτελεί έναν τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.