Το μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη για τις οκταήμερες προσφορές του Εμπορικού Συλλόγου που ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή

2 Οκτωβρίου 2020
14:00
Κανένα σχόλιο

 

«Ο Δήμος Γρεβενών, μετά και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για ακύρωση της φετινής εμποροπανήγυρης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, στέκεται στο πλευρό του εμπορικού κόσμου της περιοχής μας, συμμετέχοντας ενεργά στις οκταήμερες δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου που γίνονται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και οι οποίες περιλαμβάνουν προσφορές και δώρα προς τους καταναλωτές. Ως Δήμαρχος Γρεβενών, καλώ τους συνδημότες μου να προτιμήσουν τη δική μας αγορά καθώς έτσι στηρίζουμε εμπράκτως τον τόπο μας και τους ανθρώπους του σε μια περίοδο μάλιστα που διαφαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη και εξαιρετικά αβέβαιη. Από την πλευρά μας υπογραμμίζουμε ότι θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια που γίνεται με σκοπό την ενδυνάμωση της τοπικής μας οικονομίας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού τη νέα κρίση στην οποία βρισκόμαστε».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.