kozan.gr: 12 επιβεβαιωμένα, 10 ύποπτα κρούσματα & άλλα 22 μη covid-19 περιστατικά στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης – Χρειάζεται ενίσχυση σε ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό”, λέει στο kozan.gr o Δημήτρης Ντέντης (Ηχητικό)

11 Οκτωβρίου 2020
13:02

“12 επιβεβαιωμένα, 10 ύποπτα κρούσματα & άλλα 22 μη covid-19 περιστατικά” αυτή τη στιγμή στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης (Παθολογική Κλινική). Χρειάζεται ενίσχυση σε ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό”, δηλώνει, στο kozan.gr, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Νοσοκομείου Κοζάνης & Κέντρων Υγείας  Δημήτρης Ντέντης, με αφορμή και την ανάρτηση γιατρού για την πίεση που δέχεται η Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου.

 

 

 

9 σχόλια

  • Σε κάτι τέτοιες ειδήσεις που εξαφανίζονται όσοι σχολιάζουν για τους τεμπέληδες δημόσιους υπαλλήλους και να κλείσουν τα δημόσια νοσοκομεία (όπως δηλώνει και ο Άδωνις Γεωργιάδης);;;

  • Η περιοχή έχει από ότι φαίνεται υψηλό ιικό φορτίο για αυτό πρέπει να κλείσουν τα σχολεία για να μην κλείσει όλη η οικονομία οι υπεύθυνοι δεν βλέπουν τον αριθμό των κρουσμάτων ; Αν πρέπει να μείνουν ανοιχτά μειώστε τον αριθμό των μαθητών στα τμήματα επιτέλους κάντε κάτι .

    • Ποιοι υπεύθυνοι; Αυτοί που άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτο το καλοκαίρι, τότε που οι υψηλές θερμοκρασίες είχαν μειώσει το ιικό φορτίο; Αυτοί “θελ’ν μι τ’ φούρκα!”

      • Αυτά τα παραμύθια περί μείωσης μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να πιάσουν.

        Καμια επίδραση δεν είχε η ζέστη.

        Απολύτως.

        Το μόνο που έγινε είναι ότι ο μ.ο. κατέβηκε κάτω από 40 ετών. Μπορεί και 30

        αλλιώς θα είχαμε εικόνες Ιταλίας.

        Αυτό πάει να γίνει τώρα αν δε βάλουμε μυαλό.

        Αν η ζέστη είχε επίδραση κάποιες χώρες θα είχαν απαλλαχτει ήδη από Μάρτιο.

        ιντερνετικες βλακείες που πολλαπλασιάζονται στην Ελλάδα της καφενειακης λογικής.

  • Αφού δεν πρόκειται να ωφεληθούν Γερμανικές εταιρείες, δεν περισσεύουν λεφτά για την υγεία. Αν είναι για υποβρύχια που γέρνουν ή για ανεμογεννήτριες ή για επιδοτήσεις σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όλο και κάτι θα βρεθεί …

    • Γιατί κατηγορείς τους ξένους για την κατάντια της υγείας.

      Οι πολιτικοί που ψήφιζες τόσα χρόνια επανειλημμένα όπως και το 85% των Ελλήνων έκαναν απλώς τα χατίρια του λαού.

      Επιδόματα και αυξήσεις στην κομματική πελατεία ΑΝΤΙ επενδύσεων στην υγεία που δε φέρνει ψήφους.

      Ενώ μια αυξησουλα ή ένα επιδοματακι μια χαρά φέρνει.

      Αντε με την υποκρισία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.