Τηλεθέρμανση Δρεπάνου – Κρόκου, η σημερινή Δημοτική Αρχή περί άλλων τυρβάζει (του Θ. Παπαδόπουλου)

13 Οκτωβρίου 2020
09:56

 

Τηλεθέρμανση Δρεπάνου – Κρόκου, η σημερινή Δημοτική Αρχή περί άλλων τυρβάζει. Κοινώς είναι αρνητική στο να γίνει το έργο. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην χθεσινή εκπομπή του West Channel, Forum Επικαιρότητας που καλεσμένος ήταν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.

Ο λόγος στις τοπικές κοινωνίες.

Ήρθε η στιγμή να αποτινάξουμε τα δεσμά των αυτοδιοικητικών «νταβατζήδων» που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το «Κλεινόν Άστυ». Βλέπετε έχουμε να κάνουμε με τους χωριάτες και τους αστούς. Εδώ γελάνε!!!

Ακόμη η απόσχιση από αυτό το αυτοδιοικητικό «τερατούργημα» είναι η μόνη λύση. Με άλλα λόγια επιστροφή στην προηγούμενη πραγματικότητα. Δήμος Ελίμειας και Δήμος Ελλησπόντου. Στα του οίκου μας δηλαδή.

Δρέπανο 13 Οκτωβρίου 2020

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

7 σχόλια

  • Δηλαδή κ. Παπαδόπουλε εσείς τι υποστηρίζετε; Να γίνει το έργο; Ανέκδοτα μας λέτε; Ζείτε στην ίδια περιοχή που ζούμε Κοζάνη-Πτολεμαΐδα-Αμύνταιο; Έχετε ακούσει τίποτε για την απολιγνητοποίηση;

    Εδώ πλέον οι τηλεθερμάνσεις των πόλεων της περιοχής μας είναι στον αέρα και εσείς μας μιλάτε για επεκτάσεις και πέταμα χρημάτων; Αντί να κυνηγάτε τους άρχοντες της περιοχής για την προκλητική αδράνειά τους για τις μαύρες μέρες που έρχονται, κάθεστε και δημαγωγείτε!

    Φτάνει πια!

    • Εσύ φίλε topet πάλι τα δικά σου κοιτάς…. έτσι και εμείς κοιτάμε τα δικά μας… Τόσα χρόνια απολαμβάνατε φθηνή θέρμανση Κ εμείς πλήρωναμε τα μαλλιοκεφαλα μας για νά ζεσταθούμε…..

      • Εσείς ποιοι είστε δηλαδή;Και τι προτείνεις; Να παγώσουνε μαζί με ‘εσάς’ και οι υπόλοιποι βουλιάζοντας το καράβι πιο γρήγορα; Δηλαδή να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα; Ωραία λογική! Μπράβο σου!!

        Επίσης πέρα από το πρόβλημα της απολιγνητοποίησης, η τηλεθέρμανση και η κάθε τηλεθέρμανση, όπως και το αέριο κτλ δεν έχουν απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης καταναλωτών. Με λίγα λόγια πρέπει να διασφαλίσει ο κάθε ‘πάροχος’ ότι μπορεί να καλύψει τους πελάτες του με αξιοπιστία και όχι με δημαγωγία. Μακάρι να μπορούσαν να συνδεθούν ΟΛΟΙ έτσι απλά! Πόσο μάλλον τώρα! Προέχει το καλό των πολλών και όχι των λίγων δυστυχώς, σε πρώτη φάση. Στην συνέχεια μακάρι να ωφεληθούν και οι λίγοι!

      • Αγαπητε Πολιτη. Συμφωνω οτι οι περιοχες με τηλεθερμάνση απολαυσανε φθηνή θέρμανση, αλλα αυτο θα ειναι παρελθον για ολους. Ισως να πεισουμε για φυσικο αεριο και να μη κανουμε εργα που δεν θα αποδωσουν.

        Αυτα που λες δεν ειναι σωστα

        • Φίλε Ανώνυμε, θα πρέπει να επιμείνουμε στην Τηλεθέρμανση, Κοζάνη-Πτολεμαΐδα-Αμύνταιο. Μακάρι και η Φλώρινα, αλλά εκεί δυστυχώς δεν έχει αναπτυχθεί δίκτυο Τηλεθέρμανσης.

          Γιατί; Γιατί υπάρχει ήδη η υποδομή. Το αέριο είναι ορυκτό καύσιμο και έχει ημερομηνία λήξης το πολύ μέχρι το 2050! Αν τυχόν η Ελλαδίτσα μας πάει να πρωτοτυπήσει πάλι και να πρωτοστατήσει, όπως έκανε με την βίαιη και αιφνίδια απολιγνιτοποίηση, τότε βλέπω να μας το κόβουν και αυτό πολύ νωρίτερα από το 2050! Οπότε η λύση είναι μία! Τηλεθέρμανση, που είναι και οικολογική, λειτουργεί ήδη με τεράστια επιτυχία, βρίσκοντας εγκαίρως στην εποχή μετά το αέριο, νέες μορφές ενέργειας που θα ζεσταίνουν το νερό που κυκλοφορεί στο δίκτυο της πόλης!

  • Για ακόμα μια φορά δικαιώθηκαν τα τοπικά συμβούλια Δρέπανο και κρόκου που από την πρώτη μέρα που εκλέχθηκαν και είδα πως συμπεριφέρεται ο δήμος Κοζάνης γενικά στα χωριά λέγανε ότι δεν πρόκειται να γίνει η τηλεθέρμανση στα χωριά μας. Αλλά εσείς κύριε παπαδόπουλε τότε πήγατε να τους βγάλετε τρελούς.. τώρα τα παράπονά σας στον κύριο Συμανδρακο και το επιτελείο του…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.