Πτολεμαΐδα: 400 μάσκες σε ηλικιωμένους θα προσφέρει σχεδιάστρια μόδας – Συλλεκτικές μάσκες για την Απελευθέρωση της πόλης

14 Οκτωβρίου 2020
11:07
Κανένα σχόλιο

Τετρακόσιες υφασμάτινες μάσκες μόνο σε ηλικιωμένους, θα μοιράσει ανήμερα της 108ης Επετείου, αύριο Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, Απελευθέρωσης της Πτολεμαΐδας από τον Τουρκικό Ζυγό, η σχεδιάστρια Άννα Ραπτοπούλου, «γιατί θέλω να τους βλέπω να χαμογελούν έστω με τα μάτια». Τα δύο περίπτερα θα στηθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης τηρώντας όλα τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του Κορονωϊού(αντισηπτικά, αποστάσεις) και θα υποστηρίζονται από Εθελοντές που θα επιβλέπουν την ομαλή εξέλιξη της όλης διαδικασίας για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού. Οι ηλικιωμένοι μπορούν να προσέρχονται στα περίπτερα από τις 11 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, ενώ, ανάλογες προσφορές θα γίνουν στη συνέχεια και για άλλες ηλικιακές ομάδες, με τον Δήμο Εορδαίας να ενθαρρύνει την πρωτοβουλία αυτή. Τιμώντας την τοπική επέτειο η κ. Ραπτοπούλου, κατασκεύασε και συλλεκτικές μάσκες με μία παράσταση από Έλληνες στρατιώτες της 5ης Μεραρχίας, μετά την νικηφόρα είσοδο τους στην Πτολεμαΐδα, στις 15 Οκτωβρίου του 1912.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.