kozan.gr: Κοζάνη: Στέλνει, από την Αθήνα, επιπλέον προσωπικό ο ΕΟΔΥ και rapid tests για τυχαίες ΔΩΡΕΑΝ δειγματοληψίες στον πληθυσμό – Τρία τα σημεία όπου θα γίνονται, από αύριο Παρασκευή, οι δειγματοληψίες. Δύο στην κεντρική πλατεία & ένα στην πλατεία Λασσάνη.  Που αλλού θα επεκταθούν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην υπόλοιπη Δ. Μακεδονία – Τι λέει στο kozan.gr o Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Η. Τοπαλίδης (Ηχητικό)

15 Οκτωβρίου 2020
11:32

 

Στέλνει, από την Αθήνα, επιπλέον προσωπικό ο ΕΟΔΥ και rapid tests για τυχαίες ΔΩΡΕΑΝ δειγματοληψίες στον πληθυσμό. Τρία τα σημεία όπου θα γίνονται, από αύριο Παρασκευή, οι δειγματοληψίες. Δύο στην κεντρική πλατεία & ένα στην πλατεία Λασσάνη.  Που αλλού θα επεκταθούν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην υπόλοιπη Δ. Μακεδονία. Τι λέει στο kozan.gr o Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Η. Τοπαλίδης

 

17 σχόλια

    • Εγώ στο παιδί μου δν θέλω να γίνει τεστ είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι αν κ μόνο αν μου το πει η παιδίατρος μου ότι πρέπει γιατί έχει συμπτώματα τότε θα πάω να το κάνω κ στην τελική για πιο λόγο να γίνουν τεστ στα σχολεία έχουμε τόσα πολλά κρούσματα σε μαθητές? Όταν οι γονείς τα αμωλανε σε πάρκα κ πλατείες κ χωρίς μάσκες δν φοβούνται έλεος πια, ας τηρήσουν όλοι τα μέτρα για να είμαστε όλοι καλά αυτό είναι το κυριότερο.

  • Δειγματοληψίες να κάνετε στο πόσοι φοράνε μάσκα. Ένας στους τέσσερεις περπατά σε κεντρικούς δρόμους χωρίς μάσκα. Ποιοι είναι υπέυθυνοι για την προκλητική συμπεριφορά τους?????

    • Διάβασε για τις μασκες και μετα γράψε: Από χθες μπήκε σε εφαρμογής ο χάρτης και ο κάθε πολίτης γνωρίζει ποια μέτρα ισχύουν για την περιοχή του είπε ο κ. Χαρδαλιάς και σημείωσε ότι με τις νέες τροποιήσεις είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΣ.

    • Ας κάνουν έλεγχο και στις δημόσιες υπηρεσίες και στο αν φορούν μάσκες οι υπάλληλοι , ειδικά στο δημαρχείο να δουν τι ψάρια θα πιάσουν….καρχαρίες του γλυκού νερού!

  • Έστω κι έτσι κάτι είναι κι αυτό και έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό, όμως πρέπει και από τα σχολεία να περάσουν, αλλά μάλλον ξέρουν τι θα βγει και το αποφεύγουν

  • Φυσικά το πρόβλημα είναι να περπατάς στο Ξενία χωρίς μάσκα!
    Οι αίθουσες με 25 παιδιά είναι πρόβλημα; Όχι δα

    • Για ποιο Ξενια ρε “μαστορα”??????? 10:30 ΣΗΜΕΡΑ Από Δημοκρατίας – πεζόδρομο – πλατεία – Παυλου Μελά και πίσω…………….

      Και οι αιθουσες είναι πρόβλημα και τα παρτυ των καταλήψεων και και και και…………..

      Το όχι δα στο επιστρέφω ως λάθος……….

  • Τώρα είναι αργά, δεν συμμαζεύεται η κατάσταση. Η διοικούντες έχουν τεράστια ευθύνη. Όλα γίνονται κατόπιν εορτής.

  • Ναι οι διοικουντες φταινε που εισαι εσυ ανευθυνος και δεν προσεχεις,αντε ρε καντε καμμια αλλη δουλεια που μαθαμε παντα να φταινε οι αλλοι και οχι το κεφαλι μας που το παιζουμε μαγκες και δεν ακουμε τους ειδικους και τα μετρα που μας βαλανε,αρκετα με το να τα ριχνουμε ολα στους αλλους,φταιμε εμεις και μονο εμεις.Εστω και τωρα προσοχη και οχι ψευτομαγκιες.

  • Μην γράφεις χωρίς να γνωρίζεις. Το αντίθετο πρόσεχα η προσέχω και σε ποιο βαθμό το ξέρω εγώ. Για να ζητάω ευθύνες από διοικούντες σημαίνει ότι έχω αναλάβει τις ευθύνες μου… Τόσο καιρό μήνες τώρα έχουμε καθημερινά κρούσματα και δεν είχε παρθεί ούτε ένα μέτρο. Ρίξε τις ευθύνες εκεί που πρέπει.

  • Να προσθέσω πως μη έχουμε αυταπάτες κι ότι όσοι φοράνε μάσκα τη χρησιμοποιούν σωστά.κουτοπονηριες που δε ντρέπονται να τις λένε και κάποιοι,ότι σιγά μην πετάξω τη μάσκα μιας χρήσεως μόλις τη βγάλω τη βάζω στη τσέπη η τσάντα και την ξαναχρησιμοποιω κι άλλες φορές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.