Τον Δήμαρχο Φλώρινας επισκέφτηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Κιοσές και Γιώργος Βαβλιάρας

15 Οκτωβρίου 2020
11:30
Κανένα σχόλιο

Τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη επισκέφθηκαν χθες ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας κ. Γιάννης Κιοσές μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Πρόεδρο της Εταιρείας Τουρισμού κ. Γιώργο Βαβλιάρα.
Η συνάντηση εργασίας αφορούσε κυρίως την τουριστική ανάδειξη του δήμου, ο οποίος φέρει ένα τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα, όπως τα νεοκλασικά κτήρια της πόλης που αποτέλεσαν το σκηνικό για τις ταινίες του αείμνηστου Θόδωρου Αγγελόπουλου.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο κ. Γιάννης Στρατάκης, περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Ετ.Δυ.Μα. καθώς και οι κυρίες Ολυμπία Χατζηχρήστου και Θεοδώρα Πολατίδου, μέλη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.
Κατόπιν συζητήθηκαν και θέματα εμπορίου και συγκεκριμένα των λαϊκών αγορών που αυτή την περίοδο απασχολούν ιδιαίτερα την αυτοδιοίκηση, εξαιτίας των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19.
Μετά το πέρας της συνάντησης οι κύριοι Γιαννάκης, Κιοσές και Βαβλιάρας επισκέφθηκαν μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Νίκο Μουρατίδη, την λαϊκή αγορά της πόλης όπου συνομίλησαν με παραγωγούς και εμπόρους διαπιστώνοντας δια ζώσης ότι τηρούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid-19.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.