kozan.gr: Λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του ΕΚΑΒ στην Πτολεμαίδα – Θα παραχωρηθεί, δωρεάν, χώρος στον οικισμό εργατικών κατοικιών «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΙΙ»

20 Οκτωβρίου 2020
10:44
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, στην παραχώρηση χώρου, στο Ε.Κ.Α.Β., στον οικισμό των εργατικών κατοικιών «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΙΙ», θα προχωρήσει ο ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα πρόκειται να παραχωρηθεί, υπό μορφή χρησιδανείου, για χρονικό διάστημα δέκα (10) ετών, τεσσάρων καταστημάτων 107,26τ.μ. και μίας (1) αίθουσας συγκεντρώσεων 67,34 τ.μ , ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ, για να αποτελέσουν τα κτήρια – βάση των εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ στην Πτολεμαίδα και θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της παρεχόμενης Προ-νοσοκομειακής φροντίδας υγείας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του kozan.gr, με τον Πρόεδρο του Εργασιακού Σωματείου Θωμά Σαραφίδη, μας ανέφερε: Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη. Καταφέραμε μετά από σειρά ετών να βρούμε έναν χώρο αξιόλογο ώστε να το διαμορφώσουμε για τις ανάγκες των εργαζομένων και της υπηρεσίας. Η αναβάθμιση των υπηρεσιών από το ΕΚΑΒ κι η εργασιακή βελτίωση των συνθηκών των εργαζομένων ήταν κι ειναι στόχος του σωματείου και με μεγάλη ικανοποίηση ενημερωνόμαστε για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη”.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.