Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας-Εορδαίας: “Εμείς πώς θα επιβιώσουμε σ’ έναν ανταγωνισμό ο οποίος χαρακτηρίζεται στο ελάχιστο ΑΘΈΜΙΤΟΣ;”

22 Οκτωβρίου 2020
22:17
Κανένα σχόλιο

ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Δέκα χρόνια η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας στήριξε το τραπεζικό σύστημα, πλήρωνε και συνεχίζει να πληρώνει και να συντηρεί τα ασφαλιστικά ταμεία, έγινε υπόδειγμα συμμόρφωσης στα νέα δεδομένα που επέβαλε η πανδημία covid19.

Την προηγούμενη εβδομάδα μας κλείσανε προφασιζόμενοι ότι οι Συνάδελφοι θα διασπείρουν και άλλο την ασθένεια.

Ακούσαμε ότι θα μας επιδοτήσουν με την πενιχρή αποζημίωση των 300 ευρώ και πολλοί από εμάς δεν θα ξανανοίξουμε.

Χθες ήταν ημέρα λαϊκής στην πόλη μας, αλλά αντί να καλύψει ο κόσμος τις βασικές ανάγκες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι πάγκοι ήταν γεμάτοι με ρούχα, εσώρουχα παπούτσια και προϊόντα που κάθονται στις αποθήκες μας λόγο του δεύτερου κύματος lockdown.

Εμείς πώς θα επιβιώσουμε σε έναν ανταγωνισμό ο οποίος χαρακτηρίζετε στο ελάχιστο ΑΘΈΜΙΤΟΣ και πλανάται το ενδεχόμενο να μην ανοίξουμε για άλλες 15 ημέρες;

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που θα μας εκτελέσετε και μετά λέτε ότι μας σώσατε.

Ποιόν σώσατε;

Τα παιδιά μας;

Το μέλλον μας;

Και με ποιες προοπτικές θα επενδύσουμε;

Ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά ο ρόλος μας είναι συμβουλευτικός, δηλαδή διακοσμητικός.

Το Δ.Σ.

Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.