Σωματείο Κομμωτών – Κουρέων Πτολεμαϊδας: “ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΜΕ πιο γενναίες ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ και ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ, που αφορούν σε φορολογικές, ασφαλιστικές , εργοδοτικές και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις, από Πολιτεία, Περιφέρεια και Δήμο”

22 Οκτωβρίου 2020
23:11
Κανένα σχόλιο

 

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΜΜΩΤΩΝ-ΚΟΥΡΕΩΝ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ , με αφορμή την τελευταία απόφαση εγκλεισμού καταθέτει:

_Στα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ τηρούνται υπεύθυνα όλα τα μέτρα προστασίας για τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας, βοηθώντας την Πολιτεία και στην ιχνηλάτηση των κρουσμάτων.

– Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ στάση του κλάδου μας, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των μέτρων, που η Πολιτεία όρισε δεν καταγράφηκε ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.

_Ο δεύτερος εγκλεισμός προστιθέμενος στην οικονομική κρίση , κάνει την παρουσία φαινομένων όπως δραστηριοποίηση από μη επαγγελματίες και παροχές κατ’ οίκον, δυνατότερη και καθιστά την απώλεια των εισοδημάτων μας, σε ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

– ΖΗΤΟΥΜΕ: ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΑΥΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ των ελέγχων για την προστασία του κλάδου μας.

-Σε περίπτωση,που η Πολιτεία αδυνατεί να εντείνει τα μέτρα ασφαλειας, ΖΗΤΟΥΜΕ να μας επιτρέψει να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ στα καταστήματά μας.

– ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΜΕ πιο γενναίες ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ και ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ, που αφορούν σε φορολογικές, ασφαλιστικές , εργοδοτικές και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις, από Πολιτεία, Περιφέρεια και Δήμο.

-Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

– Η Πολιτεία οφείλει να ισορροπήσει την κατάσταση ,γιατί πλέον τίθεται ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.