kozan.gr: Ομόφωνη απόφαση της Ο.Ε. του Δήμου Βελβεντού, με τη θετική ψήφο και του Ν. Τέτου, η προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του Α. Κοσματόπουλου, μετά τις δηλώσεις του, στο kozan.gr, το Σεπτέμβριο, για το θέμα των προσφυγόπουλων

26 Οκτωβρίου 2020
09:52

 

Στη δικαιοσύνη, με κατάθεση αγωγής, κατά του πρώην Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Α. Κοσματόπουλου, προσφεύγει ο Δήμος Βελβεντού, όπως είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος Μ. Στεργίου, μετά τις δηλώσεις του πρώτου ότι η φιλοξενία των προσφυγόπουλων, που ήρθαν, το Σεπτέμβριο, στο Βελβεντό, δεν θα έπρεπε να είναι κεραυνός εν αιθρία, αλλά κάτι αναμενόμενο αφού, όπως είχε τονίσει με δηλώσεις του στο kozan.gr, ήταν γνωστό σε όλη την τοπική κοινωνία ότι κάποια στιγμή θα ερχόντουσαν, κατηγορώντας για μια σειρά ζητημάτων τη Δημοτική Αρχή. Mε, ομόφωνη, απόφαση της Οικονομική Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού στις 18/10, έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου Μ. Στεργίου, στην οποία αναφέρεται: “καταθέτω την πρόταση ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την διερεύνηση του περιεχομένου και την κατάθεση αγωγής κατά του εν λόγω Δημότη για την αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης του Δήμου Βελβεντού και των αιρετών που τον εκπροσωπούν,ώστενα του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει όσα λέει και υπονοεί, εφόσον κριθεί απαραίτητο για την προστασία των συμφερόντων του Δήμου και της υπόληψης των αιρετών από τα αναφερόμενα.Σε περίπτωση ευδοκίμησης της αγωγής και κατάπτωσης χρηματικού ποσού σε βάρος του εν λόγω δημότη, το εισπραχθέν τίμημα να περιέλθει στα ταμεία του Δήμου Βελβεντού“, ο δήμος προσφεύγει κατά του Α. Κοσματόπουλου.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού για προσφυγή στη δικαιοσύνη

Δείτε εδώ τις επίμαχες δηλώσεις του Α. Κοσματόπουλου στο kozan.gr

3 σχόλια

  • Για τον πρακτικογράφο του Δήμου: εισπραχθέν είναι το πόσο που ήδη έχει εισπραχθεί.Ο Δήμος ,αν δικαιωθεί,θα εισπράξει.Επομένως μιλούμε για εισπραχθησόμενο ποσό,με άλλα λόγια με ποσό που ΘΑ εισπραχθεί.

  • Τραγικός Δήμαρχος. Η προσφορά του Κοσματοπουλου στο χωριό μας, είναι κάτι που ο τωρινός δήμαρχος θέλει 2 ζωές για να το πετύχει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.