Ευχαριστήρια επιστολή προς το Μποδοσάκειο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, για την φροντίδα που μου προσέφεραν κατά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου, λόγω προσβολής μου από τον Covid19

29 Οκτωβρίου 2020
12:31

Πτολεμαΐδα 29-10-2020

Θεωρώ χρέος μου ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, να ευχαριστήσω και να συγχαρώ, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το βοηθητικό προσωπικού του Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, για την φροντίδα που μου προσέφεραν κατά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου, λόγω προσβολής μου από τον Covid19.

Η άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του προσωπικού, που σε πολλές των περιπτώσεων υπερβαίνουν τις ανθρώπινες αντοχές, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Τέλος θέλω να ζητήσω ταπεινά και ειλικρινά συγγνώμη από όλους με τους οποίους ήρθα (άθελα μου) σε φραστική αντιπαράθεση. Μέσα στην «παραζάλη» της ασθενείας μου πολλά «παράξενα» είναι δυνατόν να συμβούν χωρίς να το θέλεις. Και πάλι συγνώμη.

Με τιμή

Μιχάλης Μήτκας του Ανέστη

Ένα σχόλιο

  • Πατρηωτες καιρός να αφισου με κατά μέρος τοις πολητηκες μας διάφορες και να ενισχύσουμε οικονομικά τα νοσοκομεία με την εξάπλωση της επηδυμιας εκεί θα έχουμε τη μόνη ελπίδα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.