kozan.gr: Η αφίσα του Σωματείου Εστίασης Κοζάνης “Ερμής”

29 Οκτωβρίου 2020
22:10

 

Η αφίσα του Σωματείου Εστίασης Κοζάνης “Ερμής”

 

31 σχόλια

  • Το κακό είναι ότι το πληρώνουν και τα μικρά μαγαζιά. Αυτούς να τους συμπονεσω, αλλά όχι μερικούς σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα που παστοναν τον κόσμο σαν να μην υπάρχει αύριο. Δυστυχώς δύσκολα θα είναι από εδώ και πέρα για όλους.

    • Η εστίαση αποτελείται από εκατοντάδες μαγαζιά σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα, το ότι υπήρχαν 3-4 επιχειρήσεις σε κάθε πόλη που δεν τηρούσαν τα μέτρα και οι αρχές τους χαιδευαν ( αλλά και ο κόσμος) είναι άδικο για όλους τους υπόλοιπους που ήταν πιστοί στην τήρηση των μέτρων! Δεν μπορούμε να τσουβαλιαζουμε εκατοντάδες επιχειρήσεις επειδή κάποιοι δεν κάνουν την δουλειά τους.

    • Αγαπητοί ιδιοκτήτες των καταστημάτων όταν σε κάποια μαγαζιά Κοζάνη και Εορδαία δεν είχατε παρει καν μέτρα αλλά είχατε τοποθετήσει τα τραπεζοκαθίσματα όπως πριν τώρα καλά να παθετε. Συγνώμη αλλά είστε επειχηρηματιες και υπάρχουν ρίσκα. Συμπονώ μόνο τους εργαζόμενους σε εσάς

      • Μπούρδες λες φίλε δεν ξέρεις τη σου γίνεται όλοι τηρούν τα μέτρα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κατάστημα το οποίο να μην τηρεί τα μέτρα και τις αποστάσεις για αυτό σου λέω ότι είσαι ανίδεος σε καθημερινή βάση υπήρχε και υπάρχει έλεγχος

  • Να την κάνετε κάδρο στα καφέ μαζί με την αντικαπνιστική που είχατε βγάλει τότε που αντιδρούσατε και για το κάπνισμα.

  • Ανυπαρξία ποιου; του κράτους;

    Σας άφησαν χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και είδαμε τα αποτελέσματα.

    Ας τηρουσατε καποιοι απο εσας στοιχειωδώς τα μέτρα.

    Επανειλημμένα έχω φύγει από καφέ γιατί ξαφνικά έπινα καφέ με άλλους 15 που στοιβαζαν γύρω μου.

    Ακόμη και σε επισημάνσεις στο προσωπικό μηδέν αποτέλεσμα.

    Μην αναφέρω τι γινόταν το βράδυ.

  • Ειναι κρίμα εξαιτίας 5-6 καφετεριων να την πληρώνουν όλοι. Το καλοκαιρι πηγαμε σε ταβέρνα και επειδή είχε συμπληρώσει τα άτομα που του επιτρεπόταν δεν μας αφησε να καθήσουμε παρόλο που υπήρχε πολύς χώρος άδειος και ήταν και έξω. Δεν είναι λοιπόν όλα τα μαγαζιά ίδια, μην τους τσουβαλιάζουμε. Κάποιοι παλεύουν για μεροκάματα και κάποιοι έχοντας και την προστασία του δήμου δεν νοιάζονται για κανέναν.

  • Η εστίαση προσφέρει δουλειά σε πολύ κόσμο και στηρίζει την τοπική αγορά με τα ψώνια της. Έρχεται τσουνάμι. Αλλά λίγοι το καταλαβαίνουν γιατί οι περισσότεροι έχουν πολύ μίσος για την εστίαση γιατί Θεωρούν ότι βγάζουν χιλιάρικα καθημερινά. Όταν έχεις μαγαζί και βγαίνεις για τα απαραίτητα ψώνια το χιλιάρικο εξανεμίζεται μέσα σε μισή ώρα. Αυτά τα λεφτά πάνε σε μαγαζιά της πόλης. Αλυσίδα ειμαστε όλοι. Σπάει ένας κρίκος, πάει η αλυσίδα, καταστρέφεται.

    • Όσοι βγάζουν αυτο το μίσος προφανώς κρίνουν πως δεν θα επηρεαστούν από την καταστροφή της αλυσίδας. Ακόμα κ ετσι να ειναι θα επρεπε να υπάρχει ανθρωπιά

  • Τι ωραία που τις έχετε τις καρέκλες στην αφίσα αραιά αραιά. Αν τις είχατε έτσι και στα μαγαζιά σας μια χαρά θα είμασταν και δεν θα την πλήρωναν όλοι.

  • Σε ποιούς αναφέρεται η αφίσα; Σε ποιούς αναφέρεστε κύριοι της εστίασης; Μιλήστε συγκεκριμένα και πείτε τα τους κατάμουτρα αν έχετε τα κάκαλα και μην κρύβεστε πίσω απο γενικούρες.

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ για αυτό; εκεί πείτε τα, όχι σε μας.

  • Αγαπητοί κύριοι της εστίασης. Όταν έχετε τα τραπέζια σε απόσταση 20 εκατοστών και όχι δύο μέτρων τότε η εστίαση μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Όταν επιτρέπετε στο προσωπικό σας να φοράει την μάσκα στο πηγούνι ή στον αγκώνα, τότε η εστίαση μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας? Άλλωστε καθρέφτες έχετε στα μαγαζιά σας.

    • Έχετε δίκιο.. Φταίνε μόνο οι καταστηματαρχες της εστίασης.. Εγώ έπαιρνα καφέ πακέτο κ περπατούσα με τον άντρα κ την κόρη μου.. Δεν με ανάγκασε κανένας να καθίσω σε αυτά τα τραπέζια με αυτές τις αποστάσεις.. με βάση αυτών που λέτε,, οι καταστηματαρχες είναι τόσο πειστικοι κ απειλητικοί που όλοι οι πελάτες αναγκαζονταν να καθησουν σαν πρόβατα!! Αλλά φυσικά οι πελάτες δεν έχουν μερίδιο ευθύνης.. Εε??

      • Φυσικά και έχουν. Δεν τους έβαζαν να καθίσουν με το ζόρι. Άλλα τα τραπέζια και τις καρέκλες δεν τα έφερναν από το σπίτι τους.

  • Κάθε μέρα ζούμε με την αγωνία αν θα έχουμε δουλειά.Τελος του μηνός φεύγουν σχεδόν όλα τα έσοδα μας σε υποχρεώσεις.Οταν πέφτει η δουλειά παίρνουμε δάνειο για να κάνουμε ανακαίνιση.Οταν έρχονται αγενείς πελάτες σκύβουμε το κεφάλι για να μην στιγματιστουμε.Εχουμε τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα έλεγχο από αστυνομία εφορία επιθεώρηση υγειονομικό σαν να είμαστε εγκληματίες.Και εκεί σκύβουμε το κεφάλι γιατί δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την εξουσία.Ολοι κάνουμε την δουλειά μας.Ολοι προσπαθούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.Τωρα είναι η στιγμή που πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι!!!

  • Η αφίσα – κινητοποίηση δεν πάει σε όλους ώστε να πούμε ενας ενας τι πιστεύουμε αλλα σε όποιον είναι σε κάποια θέση που θα μπορούσε να βοηθήσει μια πάρα πολύ μεγάλη κοινωνική ομάδα (επιχειρήσεις εργαζόμενους και παρα πολλούς άλλους που επηρεάζονταιαπό αυτούς). Μακάρι και άλλες κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν ακόμα κάποια βοήθεια να φροντίσουν οι ίδιοι να βοηθηθούν με την συμπαράσταση όλων .

  • ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ Δ.Υ. ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΤΟΦΤΥΑΡΟ ! ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! ΜΗΠΩΣ ΝΟΙΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ Η ΜΕΡΚΕΛ;

    • είσαι σίγουρος ότι μόνο οι Δ.Υ. είναι αρνητικοί; αυτοκριτική κάνε πρώτα και μετά; τα λέμε. Συμφωνώ να κοπούν και οι δικοί μας μισθοί όταν δεν εργαζόμαστε…

      • κι εσυ αν συμφωνεις…τι; οποιος πολιτικος τους ακουμπησει θα υποφερει στις εκλογες ,κι ετσι μπορεις να λες οτι θελεις και να γινεται αυτο που κατα βαθος σε συμφερει ,οποτε αλλου το δουλεμα… το ζητημα ειναι οτι χωρις εισφορες (και νταβατζιλικι ΕΝΦΙΑ ) τα 21 δισ.το χρονο για τους μισθους και τις συνταξεις δεν προκειται να βρεθουν…

  • Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, δύο πόλης με τον δυσκολότερο κόσμο από άποψης αντίδρασης, δεν κουνηθηκαν ποτέ και για τίποτα, δεν έκαναν ούτε μια συγκέντρωση της προκοπής ποτέ!
    Σε όλα τα Σοβαρά συλλαλητήρια αδιάφοροι ή στην καλύτερη των περιπτώσεων φραπέ και μπίρα στις καφετέριες!
    Τώρα είναι αργά για δάκρυα, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στην περιοχή, και μην βιαστείτε να πείτε ότι είμαι απέναντι σας, λάθος…, ολοι σας φέρατε την κατάσταση εδώ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.