kozan.gr: Ώρα 09:15 π.μ.: Εικόνες από το κέντρο της Κοζάνης, 1η μέρα εφαρμογής του γενικού lock down στην χώρα (Βίντεο)

7 Νοεμβρίου 2020
09:31

 

Ώρα 09:15 π.μ. Εικόνες από το κέντρο της Κοζάνης, 1η μέρα εφαρμογής του γενικού lock down στην χώρα.

11 σχόλια

      • ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

        • Τι να την κάνεις την οικονομία αν πεθάνουν όλοι; Υπάρχει χειρότερος πόνος από το να χάσεις τους γονείς σου ή τους συγγενείς σου επειδή κάποιος ανεύθυνος και απάνθρωπος δε θέλει να στερηθεί το τσιπουράκι του και κοιτάει μόνο την τσέπη του; Κάθεσαι και ασχολείσαι με κόμματα ενώ το πρόβλημα μας αφορά όλους!

  • Εφόσον υπάρχει εγκλεισμός απο την κυβερνηση τι περιμενατε να υπηρχε κοσμοπλημύρα στην πλατεια αυτα τα αστοχα ρεπορταζ δεν μπορειτε να τα σταματήσετε. Κάποτε η υποκρισία σας πρεπει να σταματήσει, απο την μια πήρατε τα λεφτά απο την κυβέρνηση να διαφημίζεται τον κοροναιο και απο την αλλη δείχνεται αδεια την πλατεια μετα τον εγκλεισμό μην μας πείτε οτι στεναχωριέστε κιόλας.

      • Εάν από αυτά που έγραψα αυτό κατάλαβες.Συγνωμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι.Οσο για Πανό Σομπολο σου το επιστρέφω.

        • Φαγωθήκατε με τα δήθεν εκατομμύρια που πήραν τα ΜΜΜΕ. Σε πληροφορώ πως τα χρήματα για ιστοσελίδες ήταν ελάχιστα και σκοπός δεν ήταν μόνο η καμπάνια ενημέρωσης αλλά και η στήριξη των πληττόμενων ΜΜΕ εν μέσω πανδημίας. Ακόμα και να μη τα έδιναν εκεί και τα έδιναν για την υγεία, δεν υπάρχουν γιατροί διαθέσιμοι για πρόσληψη και στελέχωση ΜΕΘ. Ας έχουμε τουλάχιστον ενημέρωση και πρόληψη. Και αυτό το βίντεο είναι ενημέρωση, είτε σου αρέσει ούτε όχι. Παρεπιμπτόντως, η επιστροφή του χαρακτηρισμού είναι ιδιαίτερα τιμητική.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.