Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών αιμοπεταλιοδοτών “Σταγόνα Ελπίδας”: Οδηγίες σχετικά με την μετακίνηση των αιμοδοτών σε Νοσοκομεία η σε χώρους Συλλόγων όπου γίνονται αιμοδοσίες 

9 Νοεμβρίου 2020
16:33
Κανένα σχόλιο
Οδηγίες σχετικά με την μετακίνηση των αιμοδοτών σε Νοσοκομεία η σε χώρους Συλλόγων όπου γίνονται αιμοδοσίες κατα την περίοδο των μέτρων περιορισμού κίνησης λόγο του lock down.
Έλαβε από τον ΕΟΔΥ σήμερα η ΠΟΣΕΑ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που ο σύλλογος μας είναι μέλος. Μετά από ερώτηση, για την καλύτερη ενημέρωση των αιμοδοτών.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
μετά από σχετικό ερώτημα της Π.Ο.Σ.Ε.Α. προς τον Ε.Ο.Δ.Υ έχουμε να σας αναφέρουμε τα κάτωθι:
Μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από την Πολιτική Προστασία  ο σχετικός  αριθμός του SMS για την μετακίνηση με σκοπό την προσφορά αίματος, πλάσματος ή αιμοπεταλίων, oι Εθελοντές Αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία και μια απλή ιδιόχειρη ατομική και ενυπόγραφη δήλωση, που να αναφέρει ότι μετακινείται για να προσφέρει εθελοντικά το αίμα του, στην περιοχή που διενεργείται η Εθελοντική Αιμοδοσία ή από Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών ή από άλλον Φορέα, τον ακριβή τόπο και την ώρα που πραγματοποιείται η Αιμοδοσία. 
Επίσης μπορούν να ζητούν και Βεβαίωση από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας που διενεργεί την αιμοληψία για την επιστροφή τους στην οικία τους. 
Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα Μέλη σας και να φροντίζετε για την υγειονομική τους προστασία προσφέροντας τους το υγειονομικό υλικό, το οποίο σας έχουμε αποστείλει.
Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.