Ευχαριστήριο της ομάδας εθελοντών Κοζάνης και του Κοινωνικού Ιατρείου Κοζάνης

10 Νοεμβρίου 2020
14:03
Κανένα σχόλιο

Η ομάδα των εθελοντών Κοζάνης & το Κοινωνικό Ιατρείο Κοζάνης ευχαριστεί θερμά την Εταιρία Icf group-caffe excelsior ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ..ΠΙΤΤΑΚΟΥ 6 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για την προσφορά του σε 800 μάσκες που θα δωθούν σε οικογένειες και ευπαθή άτομα της περιοχής που έχουν ανάγκη .


Η ομάδα εθελοντών Κοζάνης και το Κοινωνικό Ιατρείο Κοζάνης

Ευχαριστούμε τον Παναγιωτίδη Παναγιώτη ψητά κοτόπουλα ’’ ΑΛΕΚΟΣ’’ για την προσφορά του σε εβδομαδιαία βάση γευμάτων αγάπης , σε οικογένειες που έχουν ανάγκη .

Ευελπιστούμε να υπάρξουν στο μέλλον μιμητές αυτής της αξιέπαινης ενέργειας σε θέματα πραγματικής επιβίωσης των συντοπιτών μας,


Η ομάδα εθελοντών Κοζάνης και το Κοινωνικό Ιατρείο Κοζάνης

Ευχαριστούμε την επιχείρηση παραδοσιακές τουλούμπες ‘ΖΑΝΔΕ’ για την συχνή προσφορά του σε παραδοσιακών γλυκών, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη .

Ευελπιστούμε να υπάρξουν στο μέλλον μιμητές αυτής της αξιέπαινης ενέργειας σε θέματα πραγματικής επιβίωσης των συντοπιτών μας,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.