Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στις 9/11/2020 η ενδοϋπηρεσιακή διαδικτυακή επιμόρφωση των εκπαιδευτικών των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

10 Νοεμβρίου 2020
14:07
Κανένα σχόλιο

 

Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στις 9/11/2020 η ενδοϋπηρεσιακή διαδικτυακή επιμόρφωση των εκπαιδευτικών των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, με θέμα: «Αξιοποίηση της Πληροφορικής στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση». Η επιμορφωτική δράση διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Σ.E.E. Πληροφορικής του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Μακεδονίας, τους Πόλους Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Τ.Π.Ε. της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας και τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Βελβεντού-Σιάτιστας, Βεύης-Μελίτης, Γρεβενών και Καστοριάς).

Συμμετείχαν εκπρόσωποι 28 Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης από όλη τη χώρα (Αρχανών–Ρούβα–Γουβών Ηρακλείου, Δραπετσώνας Αττικής, Φιλίππων Καβάλας, Γρεβενών, Κιλκίς, Ανατολικού Ολύμπου Πιερίας, Νέας Κίου Αργολίδας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Βεύης–Μελίτης Φλώρινας, Αρναίας Χαλκιδικής, Ελευθερίου Κορδελιού-Βερτίσκου Θεσσαλονίκης, Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, Βελβεντού–Σιάτιστας Κοζάνης, Αργυρούπολης Αττικής, Πεταλούδων Ρόδου, Πραμάντων Ιωαννίνων, Παρανεστίου Δράμας, Ανωγείων Ρεθύμνου, Κρεστένων Ηλείας, Μακρινίτσας Μαγνησίας, Κλειτορίας–Ακράτας Αχαΐας, Μεσολογγίου, Κορθίου Άνδρου, Κόνιτσας Ιωαννίνων, Ελευσίνας Αττικής, Σικυωνιών Κορινθίας, Φιλιατών Θεσπρωτίας).

Θεματικοί άξονες της επιμορφωτικής δράσης είναι:

  • Ψηφιακά εργαλεία δημιουργίας πολυμεσικών εφαρμογών: επεξεργασία εικόνας (Photoshop), λήψη και επεξεργασία βίντεο (Premiere)

  • Υπηρεσίες Π.Σ.Δ. – School Press

  • Αξιοποίηση του Scratch στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

  • Συγγραφή εργασιών με αξιοποίηση λογισμικών Τ.Π.Ε.
  • Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Η επιμορφωτική δράση θα ολοκληρωθεί στις 21/12/2020.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.